U Mostaru sa Mentorom: Dva previđena seminara

21.07.2018. 10:23 / Izvor: Akta.ba
U Mostaru sa Mentorom: Dva previđena seminara

Družite se sa Mentorom od 1.8 do 6.8 u Centru za kulturu Mostar u sklopu dva predviđena seminara.

Nakon male pauze Mentor ponovo stiže u Mostar. Družite se sa Mentorom od 1.8 do 6.8 u Centru za kulturu Mostar u sklopu dva predviđena seminara:

-pisanje projektnih prijedloga i

-tehnike brzog čitanja


PISANJE PRIJEKTNIH PRIJEDLOGA: 1.-3. Augusta
Cilj ovog seminara je osposobiti svakog učesnika za samostalno pisanje projektnih prijedloga po državnim i međunarodnim standardima te upoznati učesnike sa načinima apliciranja ka različitim fondovima u Bosni i Hercegovini, regionu i svijetu.

Učesnici će imati priliku da kroz grupni rad razviju ideju i napišu vlastiti projektni prijedlog, koji će na kraju seminara biti pregledat od strane predavača, gdje će isti dati dodatne sugestije i smjernice u njegovom daljem oblikovanju, kreiranju i apliciranju ka potencijalnim donatorima.
 

Prijava


TEHNIKE BRZOG ČITANJA: 4. i 5. August
Prosječna osoba čita od 200 do 400 riječi u minuti, ali je taj broj moguće povećati i do 1500-2000 riječi. Da bismo to postigli najvažnije je isključiti vokaliziranje riječi i čitati grupe riječi odjednom.

Razumijevanje sadržaja pri tome ne opada, čak naprotiv, povećava se posvećenost i prisjećanje pročitanog sadržaja. U sklopu ovog seminara polaznici će savladati sve osnovne tehnike vještine brzog čitanja i njihova brzina čitanja će se povećati i do 300%.

Prijave

SVIM UČESNICIMA OBEZBIJEĐEN CERTIFIKAT PO ZAVRŠETKU SVAKOG OD PONUĐENIH SEMINARA

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave