Budite jači, brži i precizniji dok uživate u svom poslu! Naučite SolidWORKS

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Budite jači, brži i precizniji dok uživate u svom poslu! Naučite SolidWORKS

SolidWORKS je alat koji će Vam omogućiti da radite brže, fleksibilnije i pametnije.

01.10.2018. 12:32 / Izvor: Akta.ba

Svejedno jeste li konstruktor, dizajner, inovator, student ili hobist – SolidWORKS je alat koji će Vam omogućiti da radite brže, fleksibilnije i pametnije.

SolidWORKS pokriva kompletan proces dizajna - od konstrukcije i validacije do tehničke komunikacije i upravljanja podacima. Intuitivno sučelje i integrirani softver zajedno rade i pružaju Vam slobodu da se usredotočite na svoj proizvod, a ne na alat. 

Prednost SolidWorks-a je prije svega jednostavnost korištenja i za razliku od sličnih CAD alata, vrlo je intuitivan i "user friendly", ali istovremeno i s respektabilnim mogućnostima u odnosu na slične alate ove vrste. Brojka od preko dva milijuna korisnika najbolje pokazuje njegovu korisnost u tehničkim i dizajnerskim strukama.

Oblikujte i dotjerajte sve modele dijelova, formirajte sklopove sa jasnim geometrijskim relacijama među dijelovima, i u konačnici, kreirajte precizne 2D crteže koji će se automatski ažurirati čim promijenite svoj 3D model. 

SolidWorks će ažurirati dimenzije, tablice i bilješke o novim vrijednostima sa 100% točnosti, također će ažurirati pridružene sastavnice materijala.

Ova obuka je namijenjena svima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna tj. svima koji se bave oblikovanjem, konstruiranjem ili dizajnom bilo koje vrste i koji žele svoje ideje prenijeti u 3D svijet. 

Sažetak plana i programa obuke možete pogledati ovdje. Certifikat koji izdajemo potvrđuje sva znanja stečena na obuci.

Obuka traje 36 sati, a predavanja se održavaju u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka (Bišće polje bb, Mostar).

Planirani termin početka obuke je 23.10.2018. u 17h. 

Prijave su otvorene do petka 19.10.2018. 

Imate dodatnih pitanja? Javite nam se: prijave@intera.ba

Prijavite se!

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave