Počinje takmičenje za Grimiznu kuglu

02.09.2011. 07:51 / Izvor: eKapija.ba
Počinje takmičenje za Grimiznu kuglu

Enterijer.ba magazin najavljuje takmičenje za najljepše uređen ugostiteljski objekat u 2011. godini kojem će dodijeliti prestižnu nagradu - Grimiznu kuglu.

Grimizna kugla je prvo javno priznanje za kvalitet i stil uređenja ugostiteljskog objekta u Bosni i Hercegovini. Do sada su uspješno organizovana tri takmičenja koja su privukla više od 100 učesnika, nekoliko desetina hiljada glasača i simpatizera Grimizne kugle, te značajnu pažnju javnog mnijenja.

I ove godine najljepših 10 birat će se putem online ankete postavljene na http://www.enterijer.ba/ koja će biti transparentna za sve posjetioce. Glasanje za najljepših deset počinje prvog, a završava 31. oktobra. U novembru će se, između 10 najljepših, birati pobjednik i to isključivo putem telefonskog glasanja po principu jedan poziv - jedan glas za određeni ugostiteljski objekat.

Svi oni koji smatraju da je njihov ugostiteljski objekat uređen reprezentativno i sa stilom, trebaju posjetiti www.grimizna.enterijer.ba, preuzeti pristupnicu i poslati je na email:grimizna@enterijer.ba do 25. septembra 2011. godine. Uz pristupnicu potrebno je dostaviti šest profesionalno urađenih fotografija.

Pristigle prijave pregledat će stručni tim Enterijer.ba magazina koji će ocijeniti da li pristigle fotografije enterijera zadovoljavaju osnovne kriterije lijepo uređenog prostora. Ukoliko fotografije ne budu zadovoljavale uslove, taj ugostiteljski objekat neće moći učestvovati u takmičenju.

Prethodni dobitnici ove nagrade su Vinski bar `Provence` iz Banjaluke, Restoran `Grappolo` Hotela Brotnjo iz Čitluka i Club & Restaurant `Gardens` iz Međugorja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza