Akcija F-Autocentra: Uz Ford servis nikad niste na klupi

08.05.2012. 15:03 / Izvor: eKapija.ba
Akcija F-Autocentra: Uz Ford servis nikad niste na klupi

Mjesec maj ili mjesec otvorenih vrata u F-Autocentru će obilježiti servisna akcija simpatičnog naziva "Uz Ford servis nikad niste na klupi". Akcija će trajati od 01.05. do 01.06., a kupci će u ovom periodu moći iskoristiti cijeli niz pogodnosti i popusta. Obezbijeđeni su i posebni popusti za lojalne klijente te za vlasnike vozila starijih od 4 godine.

Ovakva akcija sastavni je dio kampanje kojim se povezuju Ford i aktuelna UEFA Liga šampiona, čiji je ova legendarna automobilska kompanija ponosni sponzor već 20 godina. Fokus spomenute kampanje su akcijske cijene modela Ford Focus i Ford Fiesta te specifičan način finansiranja koji kupcima omogućava u potpunosti prihvatljive mjesečne rate za nabavku novih vozila, ističu iz F-Autocentra.

Pored trenutnih akcija, svi F-AC servisni centri u BiH nastavljaju sa uslugama besplatnog pregleda svih uvezenih vozila i to za brandove Ford, Volvo i Mazda. Na ovaj način svi vlasnici novih i polovnih vozila, neovisno o mjestu kupiovine, mogu se uvjeriti u ispravnost automobila uz certificiranu dijagnostičku opremu i to bez izlaganja dodatnim troškovima.

Ponuđene akcije vozačima su na raspolaganju u prodajno-servisnim centrima u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru te kod ovlaštenih Ford dilera u Tuzli, Gradačcu, Bijeljini i Tešnju, saopštili su iz F-Autocentra.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza