Kompanija Nipex ustupila auto našoj najbolje plasiranoj teniserki Jasmini Tinjić

19.01.2012. 08:56 / Izvor: eKapija.ba
Kompanija Nipex ustupila auto našoj najbolje plasiranoj teniserki Jasmini Tinjić

Jasmina Tinjić najbolje rangirana bh. teniserka jučer je preuzela novu Volkswagen Jettu, koje joj je firma "Nipex" ovlašteni Volkswagen prodajno servisni centar Tuzla, ustupa na korištenje u periodu od jedne godine.

Iz Nipexa ističu da su u protekloj 2011. godini imali čast upoznati našu najbolje rangiranu teniserku i ostvariti određenu saradnju na način da su Jasmini, onda kada je to bilo najpotrebnije, ustupali vozilo na korištenje radi putovanja na turnire.

"Samim tim počeli smo aktivno pratiti njen rad i značajne rezultate koji bilježi .To je bio dovoljan razlog da se potrudimo da nađemo načina i da Jasmini na duži period olakšamo njena putovanja", navode iz ove firme. Dodaju da su sretni smo im se pružila prilika za ovakvu gestu, te da ova sportašica zaslužuje i mnogo više. Iz kompanije joj žele mnogo uspjeha u daljem radu.

Mlada teniserka je preuzimajući vozilo na kojem su istaknuti zastava Bosne i Hercegovine i njeno ime kazala da je bila sretna kada je shvatila da još uvijek ima dobrih ljudi koji prepoznaju njen kvalitet, rad. Kaže da joj auto kuća Nipex već duže vrijeme pomaže, te da je ovaj sadašnji čin za svaku pohvalu.

"Sretna sam jer ću biti u mogućnosti da promoviram jednu uspješnu i darežljivu kompaniju koja ima poslovnu i nadasve osjećajnu crtu i u drugim sferama života, pa i u samom sportu. Vjerujem da ću opravdati ulogu povjerenja rezultatima, kao i pibližiti ljudima Bosne i Hercegovine auto kuću Nipex kao kompaniju uz koju mogu osjećati potpunu sigurnost", navela je Tinjić prilikom preuzimanja vozila.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza