Održana prva Solomaherijada u OBI Marketu u Sarajevu

23.03.2015. 12:55 / Izvor: eKapija.ba
Održana prva Solomaherijada u OBI Marketu u Sarajevu
OTVORI GALERIJU

Zabave za cijelu porodicu nije nedostajalo, a kakva je atmosfera bila, saznajemo u razgovoru sa Almom Mušić, Voditeljem Promocije&PR-a.

U subotu 21.03. održana je prva Solomaherijada u OBI Marketu u Sarajevu.

Posjetioci OBI Marketa mogli su isprobati svoje vještine u rukovanju mašinama, te uz pomoć OBI savjetnika napraviti policu i ponijeti je kući.

"Zahvaljujemo se svim Solomaherima koji su sa oduševljenjem prihvatili ideju Solomaherijade, odnosno druženja sa našim partnerima i OBI savjetnicima, u sklopu kojeg mogu saznati male tajne majstorisanja, isprobati mašine i alate, te provesti vrijeme na nešto drugačiji način. Nadamo se da smo uspjeli prenijeti dio OBI pozitivne energije", kazala je Alma Mušić, Voditelj Promocije&PR-a.

Inače, OBI Market Sarajevo je mjesto gdje se može naći kvalitetan alat, sjajan vrtni namještaj, sve za renoviranje kupatila, unutrašnje i vanjsko cvijeće, vrtne mašine, korisni i moderni dodaci za domaćinstvo, te pouzdan građevinski materijal poput laminata, unutrašnjih i vanjskih vrata, krovnih prozora i još mnogo toga za uređenje doma i vrta.

Pored toga, u pripremi su nove akcije OBI Market Sarajevo.

"Kao i do sada, pokušaćemo biti podrška svim Solomaherima u realiziciji njihovih projekata renoviranja ili uređenja doma i vrta, te ćemo u narednom periodu organizirati što više druženja – Solomaherijada. Prenijećemo naša iskustva, kao i dobre priče Solomahera. Pored toga, svaka OBI prodajna akcija izazove veliki interes kod Solomahera radi kvalitetne ponude, ali i izuzetno povoljnih cijena", zaključila je Mušić uz poziv da posjetite OBI Market i uvjerite se u fantastičnu ponudu ovog centra, koji slovi za jednog od evropskih lidera na polju "Uradi sam - DIY" asortimana.

Zabave za cijelu porodicu nije nedostajalo, a kakva je atmosfera bila pogledajte u galeriji slika.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza