Ljeto je stiglo u OVS

14.06.2016. 09:03 / Izvor: Akta.ba
Ljeto je stiglo u OVS
OTVORI GALERIJU

Oviesse nastoji ponuditi najbolje proizvode po najpovoljnijim cijenama, te svojim kupcima nudi kolekcije koje se obnavljaju svake dvije sedmice i koje se izrađuju po strogim pravilima društvene odgovornosti.

Oviesse je italijanski modni brend za žene, muškarce i djecu koji postoji od 1972. godine u Italiji i drži primat u industriji brze mode, a lanac ovih robnih kuća broji više od 500 prodajnih objekata. Oviesse nastoji ponuditi najbolje proizvode po najpovoljnijim cijenama, te svojim kupcima nudi kolekcije koje se obnavljaju svake dvije sedmice i koje se izrađuju po strogim pravilima društvene odgovornosti.

Prateći ljetne trendove OVS je za vas pripremio ljetnu kolekciju koja će vas oduševiti.

Duge haljine – udobne, moderne, lepršave izrađene od nježnog, lakog materijala, sa neobičnim izrezima vjerovatno su naomiljeniji odjevni komad za ljeto.

Ako ste ljubitelj egzotike, ovo ljeto provedite u hladu palmi – doslovno ili u modnom smislu. Tropski uzorak za instant modnu egzotiku!

OVS također ima veliki izbor kupaćih kostima za sve uzraste i plažnog programa među kojima ćete sigurno pronaći ono što vam odgovara, bilo da se bavite plivanjem ili ronjenjem, bilo da ste na plaži ili bazenu.

Da njihovo ime garantuje apsolutni kvalitet prirodnih materijala i krojeve prilagođene vašoj potpunoj udobnosti, provjerite još danas.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza