Telemach BH i Hisense Gorenje oficijelni sponzor EURO 2020 TM: Velika nagradna igra

19.05.2021. 16:47 / Izvor: Akta.ba
Telemach BH i Hisense Gorenje oficijelni sponzor EURO 2020 TM: Velika nagradna igra

Glavna nagrada Hisense TV od 65 inča.

Telemach BH kompanija danas je objavila da je u saradnji sa kompanijom Hisense Gorenje organizovala veliku nagradnu igru za Telemach BH korisnike.

"Od 19. maja pa sve do 17. juna 2021. godine u ponoć, Telemach BH i Total TV korisnici koji imaju aktivan ugovor i izmirene obaveze zaključno sa 31.05.2021. godine automatski učestvuju u velikoj nagradnoj igri i imaju mogućnost da osvoje glavnu premium nagradu - vrhunski Hisense TV od 65 inča za kino doživljaj slike i zvuka, uz Ultra HD rezoluciju. Pored glavne, tu su i utješne nagrade - 10 Hisense televizora od 43 inča, 20 Hisense klima uređaja, 50 Hisense sound barova i 30 Gorenje ledomata", ističu iz Telemacha. 

Iz Telemach BH kompanije podsjećaju da 11. juna počinje takmičenje najboljih evropskih reprezentacija u fudbalu, UEFA EURO 2020TM , koje se ekskluzivno emituje samo na kanalima Nova BH i Sport Klub. Telemach BH korisnici će biti u mogućnosti da sve sportske događaje koji se emituju na kanalima ovog operatera gledaju uskoro uz EON Sports mode - funkcionalnost na EON platformi koji omogućava praćenje statistike, kao i druge zanimljivosti u vezi sa konkretnim sportskim događajem, bez obzira da li je on u toku ili ne.

Gledanje Evropskog prvenstva u fudbalu dostupno je bilo gdje u Bosni i Hercegovini uz Total TV, ali i za korisnike van Telemach BH mreže u EON paketima preko bilo kojeg interneta u BiH.

Izvlačenje dobitnika je 18. juna, a svi koji budu osvojili jednu od nagrada će biti obavješteni telefonskim putem, kao i na web stranici: telemach.ba.

EON paketi za vrhunsko TV iskustvo

Vrhunski doživljaj Telemach BH usluga omogućavaju EON paketi, uz EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV.  EON omogućava gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, početak gledanja sadržaja na jednom, a nastavak na drugom uređaju, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, internet i telefoniju u EON paketima, iskustvo personalizovane televizije, EON Kids profil itd.

Više informacija na web stranici telemach.ba, u najbližoj poslovnici ili putem Kontakt centra Telemach BH 1360.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza