Samsung Galaxy Z Fold4 ili Z Flip4: Otkrijte nove načine da unaprijedite produktivnost svog tima

24.08.2022. 08:43 / Izvor: Akta.ba
Samsung

Od kada su se pojavili, pametni telefoni postali su dio naše svakodnevnice i bez njih je danas jednostavno nemoguće zamisliti život i radni dan.

Od kada su se pojavili, pametni telefoni postali su dio naše svakodnevnice i bez njih je danas jednostavno nemoguće zamisliti život i radni dan. Njihova efikasnost i praktičnost ključne su karakteristike koje su nam potrebne u svakodnevnom obavljanju različitih poslova.

Pametni telefoni su se vremenom mijenjali, nadograđivali, a tako je i bilo i sa preklopnim telefonima. Samsung, kao pionir u kategoriji preklopnih telefona, novom generacijom telefona na preklop Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 pokazao je da nastavlja sa inovacijama i izvrsnošću. Sada je samo pitanje kome se koji više sviđa i odgovara – da li je to Flip ili Fold model?

Galaxy Z Fold4 5G

Iako i od prvog modela Z serija ima veliki broj fanova i korisnika, za ovim novim, iz četvrte generacije, svi su jednostavno poludjeli. Odličan dizajn u kombinaciji sa vrhunskim performansama koji Galaxy Z Fold4 nudi sve je što vam je potrebno da ostanete produktivni na poslu i da maksimalno iskoristite svoju maštu i kreativnost.

Ovaj telefon savršen je izbor za sve oni koji se žele istaći u gomili i pokazati svoju individualnost. Od jedinstvenih opcija, do prefinjenih karakteristika, svaki aspekt ovog pametnog telefona je dizajniran da zadovolji potrošače različitih ukusa i zahtjeva.

Ne samo da je Galaxy Z Fold4 elegantniji, tanji i lakši od svog prethodnika, već zahvaljujući S Penu koji dođe uz njega možete zapisati svoje poslovne ideje ili nacrtati skice u trenutku. Čak i ukoliko se nađete u situaciji da na svoj Fold prospete piće ili vas uhvati pljusak u putu, nemate razloga za brigu o tome da će neki važan dokument biti ugrožen jer je ovaj uređaj ocijenjen IPX8 standardom koji se temelji na testnim uslovima potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1,5 metara dubine na period do 30 minuta.

Ukoliko ste ljubitelj gledanja videa na svom mobilnom uređaju, a i ukoliko vam je to za posao važno, onda je ovaj telefon idealan za vas jer on svako gledanje pretvara u kino iskustvo koje će vas držati zalijepljenim za njegov 7,6-inčni Flex Display ekran, zahvaljujući novoj tehnologiji za kameru ispod ekrana, s višim nivoom svjetlosti, podesivom brzinom osvježavanja 120Hz i blago vidljivom kamerom ispod ekrana koja ima novi raspored podpiksela.

U svojim omiljenim aplikacijama i društvenim mrežama sada možete uživati na većem ekranu na kojem lakše možete uočiti i neku grešku koja vam se možda potkrala u pisanju, a igranje igara je toliko brzo zahvaljujući mobilnoj platformi Snapdragon 8+ Gen 1 i hiperbrzoj 5G mreži. Uz tanku šarku, malu težinu i još uži okvir, široki ekran omogućava lakšu interakciju jednom rukom.

Zahvaljujući inovativnom Multi Active Windowu, multitasking nikada nije bio lakši, dok novi taskbar omogućava lako prebacivanje s jedne aplikacije na drugu. Tokom videopoziva sada možete praviti bilješke na ekranu, a za posebno brzu interakciju obezbijeđena je brzina osvježavanja od 120Hz. Savršeno je to za današnje vrijeme u kojem se cijeni svaki vid olakšavanja obavljanja više zadataka u isto vrijeme.

Galaxy Z Flip4 5G

Sa četvrtom generacijom pametnih telefona Z Flip4 će sa modernim funkcijama cjelokupno korištenje učiniti nezaboravnim, od prvog pogleda do posljednjeg sklapanja prije spavanja.

Vodootpornost, ugrađena odlična zaštita ekrana, jedinstveni dizajn, odlične performanse i trajanje baterije, fenomenalne kamere, samo su dio odličnih specifikacija ovog telefona.

Čak i presavijen spreman je da vam pruži sve informacije. Prednji ekran olakšava čitanje obavještenja i poruka bez potrebe da rasklapate telefon. Prednji ekran prikazuje i kalendar korisnika, vrijeme i broj dnevnih koraka, a može se i dodatno personalizovati sa funkcijom dodatka Cover Screen i odabranom fotografijom u pozadini, kao i biti integrisan s opcijama koje pruža nova Galaxy Watch5 serija satova za pametne telefone.

Veliki ste ljubitelj pravljenja fotografija i videosadržaja, kako vlastitih, tako i događaja oko vas, poslovnih sastanaka i videa/fotografija važnih za nekog poslovnog partnera? Galaxy Z Flip4 omogućava vam da napravite nevjerovatan portret ili selfie bez upotrebe ruku uz Flex Mode. Sada je moguće snimanje i kada je vaš telefon presavijen, ali i kada je otvoren, i to uz pomoć Quick Shot opcije. Sve što trebate uraditi je da kliknete dva puta na dugme za otključavanje na svom telefonu.

Videosadržaje sada možete gledati i u gornjem dijelu ekrana, zahvaljujući Flex Mode, dok u donjem dijelu ekrana možete kontrolisati svjetlinu i jačinu zvuka. Galaxy Z Flip4 opremljen je i naprednim stereo zvučnicima s podrškom za Dolby Atmos, koji omogućava savršeno jasan zvuk, dubine i kretanja po prostoriji bez obzira na to šta gledate ili slušate.

Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 dostupni su naručivanje i u našoj zemlji. Iskoristite popust od 400 KM za kupovinu Samsung Galaxy Z Fold4, uz dodatnu opciju otkupa starog mobilnog uređaja. Za kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 možete ostvariti popust od 300 KM, uz dodatnu opciju otkupa starog mobilnog uređaja zaštitu ekrana.

Ostalo je vrlo malo vremena do kraja promocije jer ona traje do 25. avgusta, a svi detalji nalaze se na: https://www.samsung.com/ba/offer/preorder-galaxy-z-fold4-z-flip4/.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza