BOLJA ORGANIZACIJA UZ PAMETNE UREĐAJE

Organizujte svoje poslovne obaveze uz Galaxy S23 seriju telefona

21.06.2023. 09:45 / Izvor: PR
samsung galaxy

Uz Galaxy S23 seriju telefona možete postići vrhunsku produktivnost i efikasnost u svakodnevnim poslovnim obavezama.

U današnjem dinamičnom poslovnom svijetu, ključ uspjeha leži u efikasnom upravljanju vremenom i organizaciji poslovnih obaveza. Lična dobra organizacija nekada je bila isključivi garant da će posao biti završen na vrijeme i na najbolji način, ali razvojem tehnologije i to se promijenilo. Vlastita organizacija i dalje je bitna, ali zahvaljujući pametnim uređajima sada je i ona mnogo lakša. 

Uz Galaxy S23 seriju telefona možete postići vrhunsku produktivnost i efikasnost u svakodnevnim poslovnim obavezama, a ovi telefoni pojednostavljuju radni proces i stvaraju povezana radna iskustva. Galaxy S23 je nova generacija Samsung pametnih telefona koja donosi nekoliko unapređenja koja će olakšati vaše poslovno iskustvo. Sa svojim moćnim performansama, naprednim funkcijama i intuitivnim dizajnom, ovaj telefon je savršen partner za sve profesionalne korisnike.

GalaxyS23Ultra

Ne propuštajte važne obaveze

Jedna od najvažnijih karakteristika Galaxy S23 serije je unaprijeđen sistem za organizaciju obaveza. Samsung je pažljivo osmislio novu aplikaciju koja će vam omogućiti da lako pratite svoje poslovne zadatke, sastanke, događaje i rokove. Sa intuitivnim kalendarom i podsjetnicima, moći ćete efikasno upravljati svojim rasporedom i biti sigurni da nećete propustiti važne poslovne prilike. Bilo koji model iz Galaxy S23 serije da koristite, dobit ćete najbrži Samsung procesor ikada na tržištu. Qualcomm mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy je ekskluzivna za Samsung i poboljšava performanse S serije sa 40% bržom grafičkom procesorskom jedinicom (GPU), 49% bržom neuronskom procesorskom jedinicom (NPU) i 30% bržom centralnom procesorskom jedinicom (CPU) od prethodnog modela. To je jednako munjevitom korisničkom iskustvu koje je dodatno ojačano ogromnom internom memorijom od 512 GB na modelimaS23 Ultra i S23+ kao i 256 GB na modelu S23, sa dugotrajnim trajanjem baterije i velikim prilagodljivim ekranom.

Uz Galaxy S23 seriju telefona nećete samo biti organizovani, već ćete biti i povezani sa svojim timom na novi način. Zahvaljujući naprednim mogućnostima komunikacije, kao što su poboljšane videokonferencije visoke rezolucije i brzi prenosi podataka, moći ćete brzo i efikasno sarađivati sa svojim kolegama, bez obzira na udaljenost. Snažan procesor i velika memorija obezbijedit će vam brze performanse i mogućnost multitaskinga, čime ćete poboljšati produktivnost i efikasnost.

GalaxyS23Ultra

Veliki dio hibridnog života, posebno za vlasnika preduzeća ili izvršnog direktora, ne događa se nužno u kućnoj ili tradicionalnoj kancelariji, već negdje usput. Galaxy S23 ima inovativne funkcije produktivnosti u pokretu, koje su prije svega istaknute ugrađenom S Pen olovkom koja dolazi sa S23 Ultra. S Pen olovka olakšava vođenje bilješki, obavljanje obaveza, uređivanje dokumenata i dodirivanje aplikacija bez potrebe da budete za računarom. Vaš tim je također udaljen samo jednim dodirom na Google Meet-u, gdje možete lako odgovarati na poslovne pozive, prenositi dokumente i sarađivati ​​gdje god da se nalazite.

Zaštitite svoje poslovne podatke

Sigurnost podataka je također od izuzetne važnosti za svakog poslovnog korisnika, a Galaxy S23 serija dolazi sa naprednim sigurnosnim funkcijama, kao što je biometrijsko otključavanje otiska prsta i prepoznavanje lica, kako biste osigurali da vaši poslovni podaci ostanu zaštićeni. Dodatno, Samsung je integrisao sigurnosne mehanizme koji štite vaše poslovne informacije od potencijalnih napada i neovlaštenog pristupa.

Galaxy S23 serija telefona također nudi napredne mogućnosti povezivanja sa drugim uređajima, kao što su pametni satovi i bežične slušalice. Ova sinergija omogućava vam da budete produktivni u pokretu, da pratite svoje obaveze i komunicirate bez ikakvih ograničenja.

Kao siguran i svestran mobilni uređaj za poslovanje, Galaxy S23 je vaša ulaznica za ostatak Galaxy ekosistema. Koristite aplikaciju Link to Windows da preslikate svoj pametni telefon na računar i koristite ih kao jedno. Dijelite fotografije, videozapise i dokumente između oba uređaja uz Quick Share. Putujte lagano i postignite više sa Samsung DeX, iskustvom poput PC-a na pametnom monitoru, koji se bežično pokreće putem mobilnog telefona. 

Samsung je pripremio i neke pogodnosti za svoje korisnike, te ukoliko sinhronizujete svoju galeriju uz OneDrive dobijate mogućnost da uživate u 6 mjeseci Microsoft 365 Basic OneDrive memorije u oblaku od 100 GB uz Galaxy S23 seriju. Više informacija o ovoj akciji koja traje do kraja ove godine pronađite na linku

Također, novi korisnici koji aktiviraju bilo koji uređaj iz Samsung Galaxy S23 serije do 2.3.2024. dobijaju promociju 4-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium.

Više informacija o ovoj promociji možete pronaći na linku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza