Moćni, elegantni, multifunkcionalni

Samsung Galaxy Tab S9 mijenja pravila igre: Budućnost poslovne produktivnosti bez laptopa

23.08.2023. 09:07 / Izvor: Akta.ba
samsung

Moćni, elegantni, multifunkcionalni. Ovo su tri riječi kojima je najjednostavnije opisati novu liniju vrhunskih Samsung tableta.

Moćni, elegantni, multifunkcionalni. Ovo su tri riječi kojima je najjednostavnije opisati novu liniju vrhunskih Samsung tableta. Galaxy Tab S9, Tab S9+ i Tab S9 Ultra osmišljeni su za postizanje ultimativne poslovne produktivnosti pa ako planirate kupovinu vrhunskog Android tableta ove godine, vaša odluka sada je lakša nego ikad.

Tab S9 porodica tableta osmišljena je da omogući rad s bilo kojeg mjesta, bilo da ste na terenu, kući ili u kancelariji. Sva tri modela imaju procesor Snapdragon 8 Gen 2, koji daje snagu i brzinu za obavljanje više zadataka odjednom. Uz Wi-Fi 6E i 5G povezivanje jednostavno više nećete trebati druge desktop ili laptop uređaje.

Iskombinujete li ih sa odgovarajućom futrolom, tableti se pretvaraju u laptope, a Samsung DeX vam pruža iskustvo rada kao na PC računaru za pristup vašim mobilnim aplikacijama. Ove tablete možete povezati i sa monitorom ili TV-om.

Galaxy Tab S9 linija donosi mnoštvo naprednih funkcija koje mogu pomoći da unaprijedite svoju produktivnost, a u nastavku donosimo samo nekoliko savjeta i trikova kako da iskoristite puni potencijal ovih nevjerovatnih laptopa.

Multitasking do maksimuma uz veliki ekran - Trebate li održati prezentaciju za klijente ili partnere, odsad se možete pouzdati u vaš tablet, Tab S9 Ultra daje nove mogućnosti kad je riječ o prenosivosti sa ekranom od 14,6 inča, čime može parirati većini laptopa. Dodajmo i to da svi Tab S9 uređaji imaju ekran Dynamic AMOLED 2X i novu funkciju Vision Booster, čime se automatski podešava svjetlo kada laptop koristite na otvorenom.

S Pen olovka – Svi Tab S9 uređaji imaju moćnu S Pen olovku koja može automatski pretvoriti rukopis u tekst, a ovo iskustvo više nego ikada liči na pisanje na papiru. Iskoristite li prednosti profesionalnih aplikacija, kao što je GoodNotes, uživanje u svakodnevnim poslovima će biti veće.

Air Actions - Želite li kontrolisati slideshow iz daleka, prelistavati slajdove u prezentaciji ili zumirati, to možete činiti pokretima S Pen olovke.

Multi-View Windows – Sve na prvi pogled - Multitasking na tabletu nikad nije bio tako produktivan, zahvaljujući ovoj vrsti rasporeda prozora koja omogućava da u svakom trenutku na ekranu prikažete do četiri različita sadržaja. 

galaxy

Samsung DeX - Povežite se bežično ili putem USB-C-a na HDMI kabl te svoj rad prikažite na velikom ekranu. Zahvaljujući ovoj tehnologiji transformacija nikad nije bila lakša, a ustupanje mjesta tabletu kao zamjeni za laptop nikad izvjesnije.

Brže povezivanje na kvalitetnije videopozive - Zahvaljujući partnerstvu sa vodećim platformama kao što su BlueJeans kompanije Verizon i Cisco WebEx, Samsung nudi besprijekorno integrisano povezivanje na Tab S9 uređajima.

Neka svi budu sigurni uz Samsung Knox - Kada dođe vrijeme za pohranjivanje osjetljivih informacija, Tab S9 serija nudi sigurnost putem Samsung Knoxa, platforme koja štiti podatke i na hardverskom i na softverskom nivou. Uz to, funkcija Secure Folder daje dodatni sloj sigurnosti, a Message Guard dodatnu zaštitu od ranjivosti. Tableti su također zaštićeni i podržani sa četiri generacije One UI i Android OS nadogradnji i petogodišnjim sigurnosnim ažuriranjima.

Galaxy Connected Experience - Bez napora dijelite informacije s povezanim uređajima, a za te svrhe možete koristiti alate kao što su Quich Share ili Multi-Control. Želite li podcast koji slušate na telefonu prebaciti na Tab S9 bez prekida emitovanja i ponovnog povezivanja, za to je osmišljena opcija Buds Auto-Switch. Naravno, prednosti većeg ekrana na Tab S9 Ultra u odnosu na vaš mobitel također možete iskoristiti brzim i lakim prebacivanjem.

galaxy

Profesionalne aplikacije nadohvat ruke - Osim aplikacije GoodNotes, Tab S9 radi i sa ArcSite, koji omogućava brze i jednostavne CAD crteže, a odličan je uređaj i za upravljanje projektima poput alata kao što su Wrike, Zoho Campaings ili organizaciju vašeg digitalnog radnog prostora uz Notion. Na raspolaganju vam je i niz drugih opcija koje omogućavaju da kao poslovni korisnici obavljate gotovo sve što želite ili možete zatrebati.

Svijet Samsung Galaxy Tab S9 uređaja istražite na: 

https://www.samsung.com/ba/tablets/galaxy-tab-s9/buy/?modelCode=SM-X716BZEAEUC

https://www.samsung.com/ba/tablets/galaxy-tab-s9/buy/?modelCode=SM-X816BZAAEUC

https://www.samsung.com/ba/tablets/galaxy-tab-s9/buy/?modelCode=SM-X916BZAAEUC

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza