Samsung nastavlja revoluciju

Galaxy A55 i Fit3 - Otkrijte svijet mogućnosti kroz jedinstveni ekosistem funkcionalnosti

18.03.2024. 13:56 / Izvor: PR
samsung

Samsung nastavlja revoluciju u mobilnoj tehnologiji kroz svoj jedinstveni ekosistem koji spaja funkcionalnost, stil i vrhunske performanse.

Samsung nastavlja revoluciju u mobilnoj tehnologiji kroz svoj jedinstveni ekosistem koji spaja funkcionalnost, stil i vrhunske performanse. Predstavljamo Galaxy A55 5G pametni telefon i Galaxy Fit3 pametni sat, pametni uređaji dostupni svima.

Galaxy A55 5G donosi napredne funkcije fotografiranja inspirisane vodećim inovacijama Galaxy kamere, dok Fit3 nudi naprednu tehnologiju praćenja zdravlja i podstiče zdrave životne navike. Oba uređaja su dizajnirana kako bi pružila vrhunske performanse i sigurnost po pristupačnim cijenama, čineći ih idealnim izborom za širok spektar korisnika.

Galaxy A55 5G - inovacije u tehnologiji dostupne svima

Galaxy A55 5G dolazi sa proširenim sigurnosnim funkcijama kao što je Knox Vault i novim mogućnostima snimanja fotografija inspirisanih vodećim inovacijama Galaxy kamere i impresivnim ekranom koji se prilagođava okruženju korisnika uz funkciju Vision Booster.

samsung

 

Ovaj pametni telefon postavlja novi standard u fotografiji noću s unaprijeđenom Nightography funkcijom. Sada možete uhvatiti živopisne i jasne fotografije čak i u uslovima slabog osvjetljenja, pružajući vam mogućnost da stvorite uspomene koje će zauvijek trajati. Zahvaljujući naprednoj funkciji AI Image Signal Processing (ISP), ovaj telefon donosi savršene slike pri slabom svjetlu, dok Night Portrait režim i 12-bitni HDR video osiguravaju da svaka osoba na slici izgleda besprijekorno.

Ne samo da je Galaxy A55 5G impresivan u fotografiranju, već nudi i nevjerojatne mogućnosti za snimanje videozapisa. Sa optičkom stabilizacijom slike (OIS) i digitalnom stabilizacijom slike videozapisa (VDIS), vaši videozapisi će biti oštri i jasni, čak i pri snimanju u pokretu.

Osim izvanrednih mogućnosti fotografisanja, Galaxy A55 5G nudi imersivno iskustvo za korisnike. Sa Super AMOLED ekranom visoke rezolucije, svaki sadržaj će izgledati jasno i živopisno, bez obzira na osvjetljenje okoline. Isto tako, sa Samsung Knox sigurnosnom platformom, korisnici mogu biti sigurni u zaštitu svojih podataka i informacija.

Galaxy Fit3 - Vaš partner u zdravom životu

Galaxy Fit3 predstavlja savršen spoj stila i funkcionalnosti. Sa naprednim funkcijama praćenja zdravlja i izdržljivim kućištem od aluminija, Fit3 je vaš savršen pratitelj u svakodnevnim aktivnostima. Bilo da pratite svoje korake, puls ili kvalitetu sna, Galaxy Fit3 će vam pružiti sve potrebne informacije za unapređenje vašeg zdravlja.

samsung fit 3

Svojim modernim dizajnom i širokim izborom lica sata za personalizaciju, Galaxy Fit3 se lako uklapa u svaki stil života. Sa baterijom koja traje do 13 dana i certifikatima za otpornost na vodu i prašinu, možete biti sigurni da će vas Fit3 pratiti kroz sve vaše aktivnosti.

Potpuna integracija s Galaxy ekosistemom

Galaxy A55 5G je u potpunosti kompatibilan sa Galaxy ekosistemom, što korisnicima pruža integrirano iskustvo na svim Galaxy uređajima. Povežite svoj Galaxy A55 5G sa Galaxy Fit3 za praćenje vaše fizičke kondicije, ili koristite funkciju Auto Switch kako biste automatski prebacili dolazne pozive na svoje Galaxy Buds FE slušalice.

Galaxy A55 i Fit3 donose revolucionarne inovacije u mobilnu tehnologiju. Sa naprednim mogućnostima fotografiranja, imersivnim iskustvom i potpunom integracijom u Galaxy ekosistem, ovi uređaji predstavljaju pravu kombinaciju funkcionalnosti i stila. Bez obzira da li tražite savršen telefon za fotografiranje ili pametni sat za praćenje zdravlja, Galaxy A55 i Fit3 su tu da unaprijede vaš životni stil i pomognu vam da ostvarite svoje ciljeve.

Od 14. do 28. marta odnosno do isteka zaliha, kreće promotivno razdoblje, u kojem će Samsung, uz kupnju gore navedenih uređaja, korisnicima pokloniti Galaxy Buds FE bežične slušalice uz prethodnu registraciju kroz Samsung Memebrs aplikaciju.

Više informacija potražite na linku.

samsung

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza