Štedi vrijeme i energiju

Mnogima će se svidjeti: Viber uvodi genijalnu opciju zasnovanu na vještačkoj inteligenciji

11.04.2024. 10:34 / Izvor: bankar.me
open ai viber

Rakuten Viber, vodeća globalna platforma za privatnu i sigurnu razmjenu poruka i glasnovnu komunikaciju iskoristila je Open AI tehnologiju.

Rakuten Viber, vodeća globalna platforma za privatnu i sigurnu razmjenu poruka i glasnovnu komunikaciju iskoristila je Open AI tehnologiju u svojoj najnovijoj funkciji baziranoj na vještačkoj inteligenciji, koja korisnicima kreira rezime prepiske iz nepročitanih poruka unutar Viber grupa.

Razvijeno da zadovolji potrebe miliona korisnika koji dnevno ne postižu da pročitaju ili odgovore na sve poruke, ovo vrhunsko rješenje nudi besprijekoran i brz način da se osnovne informacije iz do 100 nepročitanih poruka u prepiskama filtriraju u pogodni rezime.

AI rezime prepiske izdvaja najvažnije djelove prepiske članova Viber grupa i skoro trenutno prenosi najvažnije citate iz tema koje su razmatrane.

Takav pristup ne samo da štedi vrijeme i energiju, već korisnicima značajno pomaže pri donošenju odluka i pospješuje produktivnost. Brzo kreiranje rezimea pomaže korisnicima da ostanu u toku zbivanja, a da pritom ne moraju da prelaze preko dugog propuštenog teksta.

U početku usredsređena na grupne chatove, funkcija AI rezimea prepiske će u budućnosti u potpunosti obraditi najpopularniji oblik komunikacije među korisnicima Vibera.

Oni će moći da formulišu ključne odluke, tačke djelovanja i zaključke iz diskusija kako bi lako i brzo mogli da ih prizovu kao reference za dalje odluke i rad.

Zamislite samo kako bi ova pogodnost mogla da koristi roditeljima koji se bave rasporedom školskih aktivnosti svoje djece, sportskim timovima u njihovim grupnim diskusijama, članovima porodice koji planiraju rođendansku zabavu za voljene ili grupama prijatelja koji planiraju putovanja…

Aktivacija ove funkcije je veoma laka, pa će korisnici koji ulaze u prepisku sa ostalim članovima grupe uz nepročitane poruke dobiti notifikaciju o mogućnosti da im se kreira rezime propuštenog dijela razgovora, piše Bankar.me.

Važno je napomenuti da će ovi rezimei biti vidljivi samo korisnicima koji ih zatraže, što obezbjeđuje privatnost i bezbjednost sadržaja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza