"Whitesnake" ne dolazi u Sarajevo, povrat novca za kupljene ulaznice od 12. jula

03.07.2022. 12:53 / Izvor: Akta.ba
koncert

Koncert benda "Whitesnake" koji je ovaj bend trebao održati u sarajevskoj Skenderiji 19. jula u okviru evropske turneje otkazan je zbog bolesti članova sastava.

Koncert benda "Whitesnake" koji je ovaj bend trebao održati u sarajevskoj Skenderiji 19. jula u okviru evropske turneje otkazan je zbog bolesti članova sastava, a Avalon produkcija izrazila je žaljenje zbog otkazivanja ovog muzičkog spektakla, te najavila povrat novca od kupljenih ulaznica.

"Dragi rokeri i fanovi benda 'Whitesnake', kao i vi, zatečeni smo najnovijom informacijom Dejvida Kaverdejla i 'Whitesnakea' da nisu u mogućnosti da održe preostali dio evropske turneje, jer smo do sinoć finalizirali detalje vezane za održavanje koncerta na stadionu 'Tašmajdan', koji je bio gotovo rasprodat, te bili u toku medijske kampanje i priprema za koncert u Sarajevu. Naše žaljenje je utoliko veće što je pored prethodno otkazana četiri od ovih još sedam koncerata koji su otkazani, tri organizuje Avalon produkcija - Beograd, Skoplje i Sarajevo", navodi se u saopštenju Avalon produkcije.

Kako dalje navode, za sada nemaju informacije o tome hoće li biti naknadnih termina za otkazane koncerte, te da će svi fanovi koji su kupili ulaznice za sarajevski koncert moći će da izvrše povrat novca na prodajnim mjestima kupikartu.ba od utorka, 12. jula.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza