Ove godine bogat program u Vitezu tokom adventa, najavljena tri koncerta, krenulo kićenje grada

15.11.2022. 08:20 / Izvor: vitez.info
Vitez

Općina Vitez i ove godine, u suradnji sa udrugama građana, javnim institucijama i pojedincima priprema bogat program kojima će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Općina Vitez i ove godine, u suradnji sa udrugama građana, javnim institucijama i pojedincima priprema bogat program kojima će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Pripreme za tradicionalni „Božić u Vitezu“ uvelike teku, a danas se krenulo s postavljanjem ukrasa u centru grada, u parkovima, na ulicama i mnogim drugim mjestima kako bi i ovoga puta Vitez bio središte najbolje pripremljenih događaja u kojima će uživati sve generacije. Za tu aktivnost iz Općine pozivaju i druge, posebno vlasnike gospodarskih subjekata, ustanova i javnih institucija da se pridruže u uređenju i kićenju grada, ulica i poslovnih prostora.

Ove godine je u planu organizirati zabave za djecu, postaviti izložbene štandove sa rukotvorinama te bogatu ugostiteljsku ponudu koja će svojim gastronomskim specijalitetima biti posebno primamljiva. Neizostavna će biti i glazba uživo, koncerti bendova koji će zagrijati Vitežane i druge goste te posjetitelje uvesti u blagdane koji su pred nama.

Općina Vitez ove godine planira organizirati tri koncerta, dva povodom manifestacije „Božić u Vitezu“, koja će biti u subotu i nedjelju, 17. i 18. prosinca, dok će treći koncert biti u povodu dočeka Nove godine. Time Vitez ostaje na karti općina i gradova koje će imati javne dočeke na otvorenom, što se pokazalo punim pogotkom kada su u pitanju dosadašnje reakcije javnosti.

Tradicionalno paljenje prve adventske svijeće bit će 26. studenog, dan uoči prve adventske nedjelje. Zbog radova na rekonstrukciji Gradskog trga veliki božićni bor bit će postavljen u krugu Hrvatskog doma, dok će izložbeni i ugostiteljski štandovi, ukoliko rekonstrukcija trga ne bude okončana, biti postavljeni u ulicama Hrvatskih branitelja (od restorana Maestral do Besta) i Silvija Strahimira Kranjčevića.

Javni poziv za najam izložbenih te ugostiteljskih štandova bit će objavljen u utorak, 15. studenog 2022. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza