promotivna aktivnost

BH Telecom predstavio tron iz hit serije "Igra prijestolja", omogućeno slikanje

14.08.2023. 14:42 / Izvor: Akta.ba
sarajevo

Željezno prijestolje iz svjetski nagrađivane serije "Igra prijestolja" je u festivalskom Sarajevo.

Željezno prijestolje iz svjetski nagrađivane serije "Igra prijestolja” je u festivalskom Sarajevu! Prijestolje se nalazi u BH Telecom Premium Showroom-u u ulici Branilaca Sarajeva, gdje svi posjetioci do 18. augusta, u period od 14 do 19 sati, mogu doći, slikati se na najpoznatijem željeznom prijestolju i osvojiti vrijedne nagrade.

Ova promotivna aktivnost, ili bolje rečeno atrakcija za građane Sarajeva i goste Festivala, realizirana je u saradnji BH Telecoma sa HBO Adria, i jedna je u nizu koju BH Telecom provodi za vrijeme 29. Sarajevo Film Festivala kroz kampanju "Moje Sarajevo. Moja priča". Najveći fanovi serije "Igra prijestolja” su već prvih festivalskih dana iskoristili tu priliku i napravili svoju omiljenu fotku na prijestolju.

Kao što je poznato, popularna "Igra prijestolja" je postala najgledaniji televizijski program HBO-a u povijesti mreže, a privukla je široku i iznimno aktivnu bazu obožavaoca širom svijeta. Serija je temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, a autori su David Benioff i D. B. Weiss.

Sve sezone su dostupne putem HBO Max streaming usluge koja se nalazi u ponudi BH Telekoma.

Povodom predstavljanja „prijestolja“ u Sarajevu, Kenechi Belusevic, Head of Distribution & Business Development SEE, NEE, MED u kompaniji Warner Bros. Discovery je izrazila veliko zadovoljstvo saradnjom sa BH Telecomom.

"U kompaniji Warner Bros. Discovery uvijek nastojimo biti blizu naših korisnika s najrelevantnijim sadržajem i na najrelevantniji način te odabiremo suradnju s regionalnim partnerima koji slijede iste ciljeve kao i mi. BH Telecom je jedan od telekoma koji mijenjaju TV sektor u Bosni i Hercegovini, a naše dugogodišnje partnerstvo je primjer kako dobri poslovni odnosi i strategija mogu koristiti korisnicima. Naše zajedničko prisustvo na najvećem filmskom festivalu u jugoistočnoj Europi, Sarajevo Film Festivalu je primjer sinergije i spremnosti da radimo zajedno za cijeli naš portfolio brendova - uključujući HBO i Discovery u regiji“, rekla je Belusevic.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza