Održan koncert filmske muzike Sarajevske filharmonije

06.09.2015. 11:52 / Izvor: Akta.ba
Održan koncert filmske muzike Sarajevske filharmonije

Ovaj muzički spektakl poklon je Hotela "Courtyard by Marriott" i "Residence Inn by Marriott" stanovnicima glavnog grada Bosne i Hercegovine, te je inicijativa u sklopu Marriott globalne poslovne filozofije "Spirit to serve".

Sarajevska filharmonija održala je veličanstven koncert na prepunom platou KSC Skenderija. Pod dirigentskom palicom Samre Gulamović koncert je otvoren muzikom 20th Century Box, te nastavljen atraktivnim  izvedbama muzike iz filmova Das ist Walter te My Fair Lady.

Publika je imala priliku uživati u atraktivnim izvedbama muzike iz poznatih filmskih ostvarenja poput Kuma, Indiane Jones, Pirata sa Kariba, James Bond-a, Ratova zvijezda, te Nemoguće misije.

Ovaj muzički spektakl poklon je Hotela “Courtyard by Marriott” i “Residence Inn by Marriott” stanovnicima glavnog grada Bosne i Hercegovine, te je inicijativa u sklopu Marriott globalne poslovne filozofije “Spirit to serve”.

Iz Sarajevske filharmonije istakli su kako im je bila čast sarađivati sa hotelima Residence Inn i Courtyard by Marriott u BiH i biti dio ovog projekta, te se nadaju da su uspjeli u svom naumu, a to je da ovu večer učine veličanstvenom i punom emocija za sve posjetitelje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza