Svečana projekcija filma "Velika Bijela Kuća" u Hotelu Malak Regency

18.12.2018. 10:15 / Izvor: Akta.ba
Svečana projekcija filma 'Velika Bijela Kuća' u Hotelu Malak Regency
OTVORI GALERIJU

Svečana projekcija filma "Velika Bijela Kuća" biće održana četvrtak, 20.12.2018. u 19:00 sati, u Hotelu Malak Regency, Hrasnička cesta bb, Ilidža. 

Svečana projekcija filma "Velika Bijela Kuća" biće održana četvrtak, 20.12.2018. u 19:00 sati, u Hotelu Malak Regency, Hrasnička cesta bb, Ilidža. 

Dokumentarni film "Velika Bijela Kuća" mreže mladih liječenih od raka "Mladice", koji djeluju u sklopu Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka je još jedan podsjetnik da su velike pobjede moguće. MladiCe čine mladi ljudi koji su u djetinjstvu odnijeli najveću pobjedu svojih života, uspješno su pobijedili rak.

Pobijediti rak je zaista velika životna pobjeda, ali tu nije svakako kraj pobjedama za ove hrabre borce. Dokazali su to i velikim uspjehom na Dubrovnik Film Festivalu 2018, gdje su sa dokumentarnim filmom odnijeli najveću nagradu, tzv. Grand Prix nagradu i tako postali najbolji film 7.DUFF-a.

Poslije projekcije dokumentarnog filma “Velika Bijela Kuća” bit će upriličena izložba najboljih fotografija foto-konkursa “Prirodne ljepote Bosne i Hercegovine”, gdje će posjetioci izložbe biti u prilici da glasaju za najbolju.

U fotogaleriji pogledate 20 najboljih fotografija foto-konkursa "Prirodne ljepote Bosne i Hercegovine", koje će biti izložene.

Ulaz je besplatan.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza