Laser: Kuhinje postaju mjesto druženja

26.04.2013. 14:35 / Izvor: eKapija.ba
Laser: Kuhinje postaju mjesto druženja
OTVORI GALERIJU

Mnogo stvari se desi u kuhinji. Bez obzira na to koliko su različiti naši stilovi života može biti puno aktivnosti koje se dešavaju u kuhinji od kuhanja, pripreme hrane, uživanje u doručku ili večera sa porodicom i prijateljima.

Mnogo stvari se desi u kuhinji. Bez obzira na to koliko su različiti naši stilovi života može biti puno aktivnosti koje se dešavaju u kuhinji od kuhanja, pripreme hrane, uživanje u doručku ili večera sa porodicom i prijateljima. Ne samo da se družimo u kuhinji nego i provodimo mnogo vremena zajedno sa porodicom i prijateljima kako sto je pijenje kafe te postaje mjesto koje treba biti ugodno i funkcionalno. To otvara dvostruki izazov šta se može a šta ne može dizajnirati u kuhinji. Zbog toga dizajneri firme Laser naporno rade kako bi kuhinja bila funkcionalna, praktična i elegantna modernog dizajna.

Kategorije kuhinje

Laser dizajnira kuhinje bez kompromisa gdje je kvaliteta polazna tačka da bi se ispunili uslovi za rad na stilu i željama koje klijenti zahtijevaju pri dizajnu kuhinje. Proizvodi firme Laser obično sadrže puno stvari i mogućnosti koje možete istražiti kao i njihovu praktičnu upotrebu. Ne samo da imaju rješenja kako se električni aparati ne bi vidjeli ugrađeni u element koji nemaju nikakav uticaj na oblik elementa a nalaze se u svakoj kuhinji postavljajući jednostavan pristup i dostupnost pri svakoj upotrebi prostora.

Savremeni stil dizajna kuhinje

Gotovo svaki dizajn kuhinje ima neiskorišten prostor, ali to može biti minimizirano s odgovarajućim planiranjem i dizajnom za koji brine Laser-ov tim arhitekata. Prirodna svjetlost i zelenilo treba da bude sadržana kako bi prostor imao prirodni ambijent i imao rješenje koje omogućava prostor za disanje i udoban osjećaj prirodne okoline. Kuhinja sve više postaje dio dnevnog boravka gdje provodimo većinu vremena zajedno imajući dvije namjene u jednom prostoru. Suvremeni i moderni stilovi su popularni od samog dizajna budući da su naše kuhinje u skladu s najnovijim trendovima i kretanjima u industriji namještaja.

Briga o okolišu

Sve više vremena i prostora Laser posvećuje reciklaži otpadaka sa dolaskom novih sistema za recikliranje, baveći se načinom odlaganja smeća u kuhinji pri dizajnu gdje imaju rješenje za odlaganje ostataka hrane kao i za otpatke prilikom pripreme hrane. Laser ima rješenje s kantama za otpad koje su podijeljene na osnovu svoje namjene i učinkovitog sortiranje otpada u kuhinji a sve definirano prilikom dizajna kuhinje. Sistem za odlaganje otpadaka je integriran u kuhinjski element, tako da je skriven i ne vidi izvana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza