Od 18. jula na repertoar Cinema Cityja stiže triler horor "Festival straha"

17.07.2019. 09:51 / Izvor: Akta.ba
Od 18. jula na repertoar Cinema Cityja stiže triler horor 'Festival straha'

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi "Tabaluga" , "Priča o igračkama 4" i "Tajane avanture kućnih ljubimaca 2".

"Festival straha" (Midsommar) je triler, horor u režiji Aria Astera, a glavne uloge tumače Florence Pugh, Will Poulter i Jack Reynor.

Ovaj horor donsi priču o mladom američkom paru Dani i Christianu čiji je odnos na rubu razlaza. No, nakon što ih obiteljska tragedija zadrži zajedno, Dani se pridružuje Christianu i njegovim prijateljima na putovanju u izolirano švedsko selo, na neobičan festival ljetnog solsticija i slavlju koje se događa samo jednom svakih 90 godina. Ono što počinje kao bezbrižan ljetni odmor u zemlji vječne sunčeve svjetlosti, doživljava zlokoban zaokret kada stanovnici otoka pozivaju svoje goste da sudjeluju u svečanostima koje čine taj pastirski raj sve strašnijim i uznemirujućim. Naizgled idilična lokacija i divan početak ljeta pretvorit će se u horor koji će im prirediti pripadnici poganskog kulta koji u selu obitavaju...

 

 

"Kralj lavova" (The Lion King) -  je animirana avantura redatelja Jona Favreaua, koja na kino platna Cinema Cityja stiže u sinhronizitanoj i titlovanoj verziji.

 

 

Dugoiščekivani Kralj lavova vraća nas u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja koji ima druge planove. Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada...

Pored dva nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju akcionu avanturu "Spider-Man: Daleko od kuće", zatim komediju "Stuber", sa Kumail Nanjiani  Dave Bautistom u glavnim ulogama, te horor "Plijen" redatelja Alexandrea Aje.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi "Tabaluga" , "Priča o igračkama 4" i "Tajane avanture kućnih ljubimaca 2".

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza