Praznik druženja u Tvornici cementa Kakanj

28.06.2018. 08:29 / Izvor: Akta.ba

Cilj manifestacije Dan otvorenih vrata jeste zbližavanje kompanije sa lokalnom zajednicom.

Tvornica cementa Kakanj će u subotu 30.6.2018. godine,  tradicionalno sedamnaesti put da otvari svoja vrata svima koji se uz druženje, sport i zabavu žele upoznati sa radom i aktivnostima kakanjskog proizvođača cementa. Ovo je izvrsna prilika da radnici Tvornice cementa Kakanj ukažu gostoprimstvo sugrađanima i drugim posjetiocima i pokažu svoja dostignuća u prethodnom periodu. I ovogodišnja manifestacija nudi bogat program koji se odvijaju u parku TCK. 

Cilj manifestacije Dan otvorenih vrata jeste zbližavanje kompanije sa lokalnom zajednicom. Posebna pažnja posvećena je programu i aktivnostima za najmlađe. Za sve posjetioce, TCK je obezbijedila osvježenje, dok učesnici sportskih takmičenja imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Sve aktivnosti se održavaju na posebno pripremljenim sportskim i zabavnim terenima u krugu Tvornice cementa Kakanj.   

Dan otvorenih vrata Tvornica cementa Kakanj prvi put je organizovala 2002. godine kada je ovog kakanjskog proizvođača posjetilo više od 5.000 ljudi koji su imali priliku vidjeti prvu fazu modernizacije tvornice nakon privatizacije.

Pružajući mogućnost za direktnu i transparentu komunikaciju sa lokalnom zajednicom, Dan otvorenih vrata postao je tradicionalni događaj kojeg hiljade građana Kaknja s nestrpljenjem očekuju i uvršten je u kalendar gradskih manifestacija.  

 

PREUZMI DOKUMENT:
program.docx

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza