Bicom Systems sponzorstvom podržao Elvedinu Muzaferiju na Zimskim olimpijskim igrama 2022.

04.02.2022. 13:53 / Izvor: Akta.ba
Elvedina Muzaferija

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija, predstavit će našu zemlju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

 

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija, predstavit će našu zemlju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu. Elvedina ostvaruje sjajne rezultate u disciplini alpsko skijanje, te uveliko doprinosi ispisivanju historije bh.sporta.

U prostorijama Bicom Systems kompanije u Sarajevu, Elvedina je potpisala sponzorski ugovor, koji ima za cilj podržati njene uspjehe, te biti podstrek za nastupajuće Zimske olimpijske igre.

"Zaista smo sretni i ponosni što imamo priliku podržati mladu bh. skijašicu. Prepoznali smo da sa Elvedinom dijelimo zajedničke vrijednosti, trud i zalaganje, koji su neophodni za ostvarenje vrhunskih rezultata. Sa nestrpljenjem očekujemo početak Zimskih olimpijskih igara, te smo sigurni da će Elvedina ostvariti odlične rezultate", poručili su iz Bicom Systems-a..

Elvedina Muzaferija

Elvedina je još jednom dokazala da se upornošću i radom ostvaruju snovi.

"Ovo su moje druge Olimpijske igre i zasigurno sam ovaj put mnogo spremnija. Velika mi je čast što sam izabrana za nastupajući tim Bosne i Hercegovine, koji ove godine odlazi na Zimske Olimpijske igre u Peking. Također, sretna sam zbog saradnje sa Bicom Systems kompanijom, čija podrška mi mnogo znači. Dat ću sve od sebe da ostvarim najbolje rezultate", rekla je Elvedina.

Bicom Systems je telekomunikacijska kompanija, osnovana 2004. godine, a posluje u oblasti razvoja telekomunikacijskih softvera, koji se koriste širom svijeta. Tim od preko 150 mladih IT stručnjaka, nalazi se u Tuzli, Zenici, Sarajevu, Banja Luci, potom u Kanadi, SAD-u, Francuskoj, Velikoj Britaniji. 

Podsjećamo da je prošle godine ovaj domaći brend uvršten među top 20 utjecajnih kompanija na svijetu iz oblasti "Unified Communications" rješenja, među kojima se nalaze i svjetske kompanije Google, Cisco, Microsoft..

Nadamo se da će i druge uspješne bh. kompanije prepoznati mlade talente i podržati ih u njihovim snovima, pogotovo u ovom periodu pandemije uzrokovane virusom COVID-19.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza