Euforija zlatne lige je stigla: Kompanija R&S organizovala druženje s bh. odbojkašicama

27.05.2022. 14:59 / Izvor: Akta.ba
r&S odbojkašice
OTVORI GALERIJU

Predstavnici kompanije R&S su organizovali druženje sa reprezentativkama na pripremama za predstojeće utakmice.

Pod vodstvom selektora Stevana Ljubičića, naše odbojkašice nakon prošlogodišnjeg osvajanja CEV Srebrene lige i plasmana u Zlatnu ligu, kreću u novi pohod za trofej Zlatne lige.

Da je društveno odgovorno poslovanje koncept koji će unaprijediti društvo u kojem živimo, dokazuju kompanije koje kontinuirano pružaju podršku talentima. Jedan takav primjer je kompanija R&S d.o.o. Sarajevo koja je od prošle godine ponosni srebreni sponzor ženske odbojkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Potpisivanje petogodišnjeg ugovora o pokroviteljstvu je obradovalo sve ljubitelje sporta, a posebno bh. reprezentativke koje su po prvi put u historiji ostvarile plasman na Evropskom prvenstvu.

Druženje s odbojkašicama

Predstavnici kompanije R&S su organizovali druženje sa reprezentativkama na pripremama za predstojeće utakmice. Uručili su im vrijedne poklone uz koje će im obavljanje sportskih aktivnosti biti olakšano. Na taj način, obilježili su značajna postignuća reprezentativki i ispratili ih na Zlatnu ligu.

"Posebno nam je drago što smo simboličnim poklonima uspjeli obradovati naše vrijedne odbojkašice. Bilo nam je zadovoljstvo družiti se s ovim uvijek nasmijanim i veselim sportiskinjama. Biti partner Obojkaškog saveza Bosne i Hercegovine za nas predstavlja posebnu čast", izjavio je izvršni direktor kompanije Damir Pahor.

r&S

 

Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine je izrazio zahvalnost na podršci koju im pruža kompanija R&S, svjesna činjenice kako ulaganje u bosanskohercegovačko društvo, a posebno sport, uvijek donosi benefite. Reprezentativke ističu da će na podršku koja im je zaista potrebna odgovoriti dobrim rezultatima u narednom periodu, te da je braniti boje domovine poseban osjećaj.

Sve nas veže igra preko mreže

Kompanija R&S nastavljaja pozitivnu priču pod sloganom Sve nas veže igra preko mreže kroz različite aktivnosti. Osim sponzorstva bh. reprezentativki, R&S je već nekoliko godina zaredom organizator i učesnik turnira "R&S odbojka na snijegu" koji se održava na Bjelašnici.

Iz kompanije pozivaju ljubitelje sporta da im se pridruže u dvorani "Mejdan", kako bi skupa bodrili reprezentativke koje ostvaruju odlične plasmane i čine da budemo istinski ponosni na njih. Naše zlatne djevojke igraju srcem, a kada se igra srcem, svi znamo da je na terenu sve moguće.

Prvi meč odigrat će se 28. maja u dvorani "Mejdan" u Tuzli protiv predstavnica Španije sa početkom u 20:00 sati. Nakon toga, 4. juna će odmjeriti snage sa reprezentativkama Francuske.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza