Konačno! Ponovo otvorene prijave ekipa za 12. sezonu SC Business

05.06.2022. 17:02 / Izvor: Akta.ba
business liga

Pravo na učešće u takmičenju Business liga imaju sve kompanije koje posluju u Bosni i Hercegovini, a u prethodnim godinama učešće je uzelo mnogo renomiranih kompanija.

Business liga je korporativno takmičenje u malom fudbalu koje se u glavnom gradu Bosne i Hercegovine organizuje od 2009. godine.

Pravo na učešće u takmičenju Business liga imaju sve kompanije koje posluju u Bosni i Hercegovini, a u prethodnim godinama učešće je uzelo mnogo renomiranih kompanija. Titule prvaka u prethodnim sezonama osvajali su BH Pošta, Bosnalijek, Marmex, Zamm MC, Lutrija BiH i SIPA.

Utakmice će se igrati u večernjim terminima, a svaka ekipa igra jednu utakmicu sedmično. Susreti se igraju po dva poluvremena u trajanju od 20 minuta, a svaka ekipa na terenu ima 5+1 igrača. Sve utakmice SC Business lige sude profesionalne sudije Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo.

SC Business liga je sjajna prilika za rekreaciju uposlenika uz vrhunski team building koji će poboljšati odnose među kolegama unutar kompanije/institucije. Stalnim druženjem s ekipama drugih pravnih lica otvaraju se mogućnosti i za nove nove poslovne prilike.

asfg

Sve utakmice prate i novinarske ekipe portala SCsport.ba, na kojem se redovno objavljuju najave utakmica, raspored odigravanja susreta, tabele, rezultati, predstavljanje ekipe, intervjui, fotografije sa utakmica… a ovisno o sponzorima, najbolje pojedince i pobjedničku ekipu očekuju i vrijedne nagrade. Također izvještaje i aktuelnosti vezane za takmičenje moći ćete pratiti i na Facebook, te Instagram profilu SC Business lige. Utakmice našeg takmičenja prati i niz medjiskih partnera takmičenja: TV, radio, web portali…

Prijave za novu sezonu su otvorene, a broj ekipa je ograničen, stoga je potrebno prijaviti se na vrijeme. Prijave se vrše putem maila: sc.bliga@gmail.com ili na brojeve telefona 060/303-9393 i 033/200-576. Više informacija o takmičenju, te ukoliko želiti biti partner istog, zainteresovani mogu pronaći na linku businessliga.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza