Podrška do Olimpijskih igara

M.T. Abraham Group organizirala gala večeru u čast plivačice Lane Pudar

05.02.2023. 11:22 / Izvor: Fena
lana

M.T. Abraham Group organizirala je u subotu večer gala večeru u čast talentirane plivačice Lane Pudar kako bi podržala njezin put do Olimpijskih igara.

M.T. Abraham Group organizirala je u subotu večer gala večeru u čast talentirane plivačice Lane Pudar kako bi podržala njezin put do Olimpijskih igara.

Događaj je bio organiziran u The Hub of Fine Arts.

Lana Pudar se proslavila iznimnom radnom etikom i odlučnošću, ostvarivši značajna postignuća na državnim i međunarodnim plivačkim takmičenjima.

"Gala večera bila je prilika da se oda priznanje njenim uspjesima i da se iskaže potpora njenom daljem razvoju u oblasti sporta", rekli su iz M.T. Abraham Groupe.

Događaju su prisustvovali ključni pokrovitelji i ljudi koji su joj pružili potporu i pridonijeli Lani na njenom putu u plivačkoj karijeri.

Organizatori se posebno zahvaljujuju velikodušnim pokroviteljima koji su svojim doprinosom omogućili održavanje ovog događaja i to: Croatia osiguranje, HT Eronet, Oil AC, GumaM, Duferco, Dema S, Ziraat Bank, Odvjetnički ured Martinović, Čule Benz, Eurovig, Trendir, HPinvesting,Gastro Pub Gonzales i njihov kuhar Denis Ivanišević, Inova Decor, Klasični Trio, FortunaTrade Tours, Formatico, Direkt.

"Njihova potpora je omogućila Lani da ostvari svoj puni potencijal i na tome smo im iznimno zahvalni", ocijenili su iz M.T. Abraham Groupe.

Lana Pudar je ovom prilikom izjavila kako nikada ne odustaje kada naiđe na prepreke, te da je uporna i ustrajna što god radi i čime god se bavi.

"Za mene, odustajanje od nečega do čega mi je stalo nikada nije opcija. Uvijek ću dati sve od sebe da sebe, svoj grad i svoju državu predstavim u najboljem svjetlu", kazala je plivačica.

Amir GrossKabiri, predsjednik M.T. Abraham Group kazao je kako mu je bila čast prirediti ovu gala večeru u čast Lane Pudar.

"Njezin trud i odlučnost nadahnjuju nas sve i moramo je podržati na njenom putu do uspjeha. Ova večer bila je potvrda snage mladih talenata i važnosti podržavanja naše mladeži u njihovoj potrazi za izvrsnošću", istaknuo je Amir GrossKabiri.

"M.T. Abraham Group je predana davanju potpore mladim, talentiranim sportašima u njihovoj potrazi za uspjehom i ponosna je što je dio Laninog putovanja", poručili su organizatori.

O održanoj večeri, oglasio se i gradonačelnik Grada Mostara:

"U ugodnom druženju s Lanom i njezinim timom, razgovarali smo o, nažalost, sporoj dinamici izgradnje bazena te smo ih upoznali s jednom vrlo važnom činjenicom, a to je kako su sredstva za izgradnju bazena osigurana i samo čekaju na okončanje svih potrebnih procedura kako bi bazen konačno ugledao svjetlo dana. Do tada ćemo nastaviti pomagati Lani u njenim naporima da drži Mostar i BiH u svjetskom vrhu na ponos svih nas.", poručio je Kordić. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti