Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju na Bjelašnici

09.02.2019. 09:25 / Izvor: Akta.ba
Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju na Bjelašnici

Svi posjetioci Bjelašnice danas će, pored interesantne ski trke i odbojke na snijegu, imati priliku pogledati i testirati izložene Peugeot automobile.

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 09.02.2019. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 14. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Peugeot Race 2019 - powered by AC Blok koji je generalni sponzor.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju, već 14. godinu, tradicionalno će se održati na olimpijskoj planini Bjelašnici. Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera u tri sporta (golf, tenis i skijanje) I ove godine, sve učesnike i posjetioce očekuje ugodno druženje u predivnom zimskom ambijentu, veliki broj takmičara i dobra zabava na Addiko Music Corner-u koji će biti postavljen tokom cijele manifestacije. Ova manifestacija je odlična prilika za zajedničko druženje i uvezivanje poslovnih ljudi.

Pravo sudjelovanja imaju članovi menadžmenta firmi, amateri skijaši, i gosti organizatora. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, ski) preko 500 menadžera iz: USA, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH…

Voziće se dvije veleslalomske trke. Prva počinje u 10:00 sati, a druga u 12:00 sati. U pauzi između dvije trke biće serviran “Verso ručak na snijegu” za učesnike, a u 14:00 sati na rasporedu je proglašenje pobjednika i dodjela nagrada. Takmičenje se boduje u tri grupe: menadžerke, menadžeri do 50 godine i menadžeri preko 50 godina. Nagrade za najuspješnije obezbijedili su Peugeot – AC Blok, Bed&Breakfast Staza, Poli i Hepok.

Pored skijaškog takmičenja, ove godine po prvi put će se održati R&S turnir u odbojci na pijesku, na kojem će nastupiti ekipe klijenata kompanije R&S, koja je domaćin ovog dijela manifestacije. Za ovo takmičenje, biće postavljena dva terena za odbojku na snijegu, tribine, ležaljke za gledaoce, i LED ekran za bolje praćenje rezultata i dešavanja na terenima. Svi učesnici će dobiti prigodne poklone od kompanije R&S, a najbolje će nagraditi vrijednim nagradama.

Svi posjetioci Bjelašnice danas će, pored interesantne ski trke i odbojke na snijegu, imati priliku pogledati i testirati izložene Peugeot automobile.

Partneri takmičenja Coca-Cola, Laško, i Hepok su svim takmičarima pripremili degustaciju svojih napitaka, a Perutnina svojih ukusnih Poli hrenovki. Takmičari koji žele noćiti na Bjelašnici tokom takmičenja, imaće posebne uslove u Bed&Breakfast Staza. Za Addiko Bank DJ pultom, DJ Nane će, i ove godine, biti zadužen za muzički dio manifestacije, koji će takođe i komentarisati dešavanja na skijaškom i odbojkaškom takmičenju.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza