Mamula Island među najboljim novim svjetskim destinacijama za 2023.

20.12.2022. 11:23 / Izvor: Akta.ba
putovanje

Sa svojim jedinstvenim individualizovanim konceptom hotelijerstva, Mamula Island se pozicionira kao novitet u hotelskoj ponudi na Jadranskoj rivijeri i u regionu.

Mamula Island, butik hotel i spa sa pet zvijezdica, koji zvanično otvara svoja vrata u proljeće 2023. godine, smješten na ulazu u svjetski poznati Bokokotorski zaliv u Crnoj Gori, našao se na listi magazina Forbs (Forbes), jedne od najuglednijih svjetskih medijskih kuća, u društvu 21 nove destinacije širom svijeta koje ovaj medij izdvaja za sljedeću godinu.

Magazin Forbs je predstavio svoj ekskluzivni izbor izvanrednih novih hotela smještenih širom Evrope, Azije, Afrike, Južne i Sjeverne Amerike. Sa svojim jedinstvenim individualizovanim konceptom hotelijerstva, Mamula Island se pozicionira kao novitet u hotelskoj ponudi na Jadranskoj rivijeri i u regionu.

U članku pod naslovom "Dobrodošlica za nove hotele! Lista od 21 nove destinacije za 2023. godinu", magazin Forbs je predstavio svoj ekskluzivni izbor izvanrednih novih hotela smještenih širom Evrope, Azije, Afrike, Južne i Sjeverne Amerike. Zahvaljujući svom jedinstvenom individualizovanom konceptu hotelijerstva, Mamula Island se pozicionira kao novitet u ponudi na Jadranskoj rivijeri i u širim okvirima.

"Smješten u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori, koji je pod zaštitom UNESCO, nadomak živopisne obale Jadranskog mora, Mamula Island se nalazi u tvrđavi iz 19. vijeka koja je pretvorena u luksuzni hotel sa 32 sobe i apartmana. Na ostrvo se može stići brodićem sa obližnje obale. Hotel ima posebno karakterističan ambijent koji opušta, smiruje i slavi život, a tome doprinose i besplatni jutarnji časovi joge i prilike za uživanje u plesu pod zvijezdama, nakon zalaska sunca", piše autor članka objavljenom u magazinu Forbs, En Abel.

Mamula Island se nalazi u samom vrhu Forbsove liste neobičnih novih hotela, nakon francuskog hotela Maison Delano Paris i portugalskog Solar Branco Eco Estate Sao Miguel Azores. Pažnju magazina Forbs je privukao i slovenački butik hotel Milka u Kranjskoj Gori.

"Hotel-ostrvo Mamula Island je inspirisan globalnim iskustvima, ali i ukorijenjen u lokalnoj baštini, a naša je želja da svojim gostima predstavimo lokalne umjetnike, hranu i kulturu. Smatramo da je Mamula Island mjesto za sve prilike i sva godišnja doba, gdje se naši gosti mogu odmoriti, napuniti energijom i prepustiti se novim iskustvima. Priznanje koje je magazin Forbs iskazao ovoj destinaciji zaista je nagrada za sve nas. Radujemo se otvaranju hotela u proljeće 2023. godine", rekao je Hening A. Šaub, generalni direktor Mamula Island.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza