GastroID Cooking Show večeras u PAN Winter Pubu

26.12.2017. 10:32 / Izvor: Akta.ba
GastroID Cooking Show večeras u PAN Winter Pubu

GastroID je centar za obuke u hotelijerstvu i ugostiteljstvu sa trenerima i stručnjacima iz prakse koji dolaze iz realnog sektora.

U želji da se podigne kvalitet u PAN Winter Pubu, Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je ostvario suradnju sa GastroID Centrom uz čiju pomoć djeluje PAN Winter Kitchen u PUB-u te kućica sa hranom u Poli Gastro Kutku.

GastroID je centar za obuke u hotelijerstvu i ugostiteljstvu sa trenerima i stručnjacima iz prakse koji dolaze iz realnog sektora. Teorija u obuci čini svega 20% dok praksa čini preostalih 80 a po njenom završetku, polaznici imaju priliku da usvojeno znanje pokažu kod partnerskih kompanija, čime stiču iskustvo ali i šansu za radno mjesto.

Svakog utorka sa početkom u 17h, GastroID u PAN Winter Pubu organizira zanimljivi Cooking show.

PAN Winter Kitchen podržavaju: Projekat Prilika Plus sa ciljem povećanja kompetentnosti đaka, studenata, nezaposlenih kao i produktivnost zaposlenih,  Inspirit Gastro – softwer rješenja za ugostiteljstvo i Podravka  sa visokokvalitetnim, praktičnim i sigurnim proizvodima.

Svoju podršku su pružili i Poli, sa vrhunskim postupcima pripreme ukusnih proizvoda, Ledo, najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda i smrznute hrane, firma Tofi koja se bavi opremanjem i servisiranjem profesionalne kuhinjske i vešerajske opreme, kao i prestižni proizvođač opreme za ugostiteljstvo Winterhalter.


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza