Novi sadržaji: U Centru "Safet Zajko" otvorena dječija igraonica

02.12.2021. 14:49 / Izvor: Akta.ba

Na radost mnogobrojnih mališana i njihovih roditelja, uz bogat zabavni programa, u Centru "Safet Zajko" je otvorena dječija igraonica zatvorenog tipa.

Na radost mnogobrojnih mališana i njihovih roditelja, uz bogat zabavni programa, u Centru "Safet Zajko" je otvorena dječija igraonica zatvorenog tipa.

igraonica

"Igraonica je nazvana "Lavlje srce" i omogućit će najmlađim sugrađanima da i tokom hladnih zimskih dana, u toplom i ugodnom prostoru uživaju u igri i zabavi", saopćeno je iz Općine Novi Grad Sarajevo.

Nova igraonica jedna je u nizu mnogobrojnih sadržaja, koje je Općina Novi Grad Sarajevo izgradila, od otvaranja Centra "Safet Zajko" 2015. godine za građane, od najmlađih do penzionera.

Pored bogatih sadržaja kojima raspolaže, ono što će igraonica '"Lavlje srce'" još pružiti svojim mališanima, jeste proslava rođendana, po njihovoj i želji roditelja.  

Otvaranju igraonice prisustvovao je veliki broj mališana koji su u pratnji roditelja došli da se igraju i zabave družeći će sa svojim vršnjacima i maskotama likova iz crtića.

Prisutnima se obratio Edin Čano, direktor JP "LOKOM" d.o.o. Sarajevo, istakavši da je poslije brojnih projekata Općine Novi Grad izgrađenih za sve generacije, došlo na red da se otvori igraonica za naše najmlađe.

"Igraonica se prostire na oko 450 kvadratnih metara, a osim prostora za igru i zabavu raspolaže i prostorom za proslave rođendana. Još i prije samog otvaranja imamo veliku zainteresiranost za proslave rođendana. Što se tiče cijena nastojali smo da budu pristupačne i sigurno smo da su najpovoljnije u Kantonu, a i šire. Mnogi roditelji su s nestrpljenjem čekali ovo otvorenje, na radost njihovih i naših mališana. Potrudit ćemo se da ispunimo njihova očekivanja", kazao je Čano.

Cijena korištenja igraonice u toku jednog sata je tri KM, drugog sata dvije KM, te svakog narednog sata jedna KM.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza