Mastercard druženje sa novinarima na SFF-u "Gledati život iz drugačije perspektive"

15.08.2022. 14:30 / Izvor: Akta.ba
mastercard

U toku je najvažniji kinematografski događaj u Bosni i Hercegovini i regionu, Sarajevo Film Festival. Mastercard kao ekskluzivni sponzor 28. izdanja Sarajevo Film Festivala, ove godine bio je domaćin druženja za predstavnike medija.

U toku je najvažniji kinematografski događaj u Bosni i Hercegovini i regionu, Sarajevo Film Festival. Mastercard kao ekskluzivni sponzor 28. izdanja Sarajevo Film Festivala, ove godine bio je domaćin druženja za predstavnike medija na festivalskom paviljonu ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu. Mastercard i SFF osmu godinu zaredom dijele istu strast, a to su neprocjenjiva iskustva, zato je Mastercard posvećen stvaranju veza sa svojim saradnicima i korisnicima tako što se uključuje u njihove strasti kroz stvaranje nazaboravnih događaja vrijednih pamćenja.

Već osam godina Masteracard za posjetioce i korisnike priprema brojne novitete i iznenađenja, a ove godine se otišlo i korak dalje. Treće veče Festivala bilo je rezervisano za pogled na život iz drugačije perspektive za sve Mastercard goste koji vole film i kinematografiju, dajući im mogućnost da iznova oživljavaju ljubav ka sedmoj umjetnosti na inspirativan i neposredan način. Filmovi dokazano mijenjaju način na koji gledamo na život i svijet oko sebe, a Mastercard svojom vrhunskom ekspertizom u oblasti tehnologije gradi nove i jedinstvene načine povezivanja ljudi.

Povodom prijema za predstavnike medija  Milena Đorić Gudurić, direktorica marketinga za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard je izjavila: "Izuzetno je zadovoljstvo biti uživo na ovom posebnom mjestu i sresti se sa predstavnicima medija, koji imaju važnu ulogu u približavanju inovacija, kulture i važnih društvenih tema krajnjim korisnicima. Mastercard ostaje posvećen inovacijama koje unaprjeđuju zajednicu u kojoj živimo, a posebno mjesto u strategiji naše kompanije i brenda ima jednakost polova. Zato sa nestrpljenjem i ove godine čekamo da saznamo ko je dobitnica Specijalne nagrade za promovisanje rodne ravnopravnosti, koju smo prošle godine inicirali zajedno sa Festivalom“.

Nakon događaja zvanice su imale priliku prošetati crvenim tepihom i pogledati projekciju filma „Men of Deeds“, ostvarenje rumunskog režisera Paula Negoescua.

Mastercard podsjeća da u toku Festivala svi posjetioci koji svoje ulaznice plate Mastercard digitalizovanom karticom u sklopu mobilnih novčanika uz minimalno kupljenu jednu ulaznicu, dobijaju jednu ulaznicu na poklon, a sve posjetioce očekuje i nezaboravno iskustvo u posebnom „Living your passion“ Mastercard kutku na festivalskom trgu, gdje posjetioci na trenutak mogu postati protagonisti svog omiljenog filmskog žanra, odnosno specifične filmske scene.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza