Otvoren prvi Beer Fest u Ljubuškom, posjetitelji mogu uživati u preko 40 vrsta piva

03.09.2022. 09:08 / Izvor: Fena
beer fest

Dvodnevni Beer Fest Ljubuški u sklopu kojega posjetitelji imaju prigodu kušati više od 40 vrsta piva otvoren je u petak u tom gradu.

Dvodnevni Beer Fest Ljubuški u sklopu kojega posjetitelji imaju prigodu kušati više od 40 vrsta piva otvoren je u petak u tom gradu.

Osim bogate ponude piva gdje će se moći kušati preko 40 vrsta piva od različitih pivovara, od kojih organizatori posebno ističu šest pivovara iz domaće radinosti, tu je i Lounge zona u kojoj će se posjetitelji moći okušati u raznim zabavnim igrama poput stolnog nogometa, flipcupa i ostalih pivskih igara.

Na festivalu će se u sklopu Food cornera moći probati i vrhunski burgeri, kobasice i finger food koje će za posjetitelje pripremati neki od najboljih domaćih streetfood majstora.

Mario Mandić, jedan od organizatora spomenutog događaja otkrio je po čemu je Beer Fest Ljubuški jedinstven i zašto ga vrijedi posjetiti. 

"Festival je jedinstven po velikom broju vrsta piva i ovakav festival nije viđen u okruženju. U ponudi je veliki broj svjetskih brandova piva i mnogo vrsta craft piva koje će oduševiti posjetitelje. Pored toga, imamo bogatu ponudu hrane i fan zonu koja je po svome sadržaju zanimljiva jer se može igrati stolni nogomet i beer pong, a i osvojiti vrijedne nagrade", rekao je Mandić.

Također je izrazio zadovoljstvo velikim brojem posjetitelja na prvoj večeri festivala.

"Zadovoljni smo otvaranjem ovog festivala i posjećenosti prve večeri. Očekujemo da će ovo prerasti u jednu dobru tradiciju i više se popularizirati kroz godine", naglašava Mandić.

Dodao je kako im je i vrijeme išto na ruku, no da su za svaki slučaj, u slučaju kiše, imali opciju postavljanja velikog šatora kako bi svi posjetitelji mogli nesmetano uživati na Beer Festu.

U glazbenom dijelu festivala ovog prvog dana nastupili su širokobriješki bend Rock trajanja, a nakon njih Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli.

Kako su ranije izvijestili organizatori, subota, 3. rujna, rezervirana je za Zabranjeno pušenje i Nešto između.

Organizatori Beer festa su Turistička zajednica Grada Ljubuškoga u suradnji s JP Parkovi d.o.o. Ljubuški i Udrugom Manifest iz Širokog Brijega.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza