Najzabavnija stvar koju ćete pogledati: Zlatan Ibrahimović i Jane Fonda u H&M Move kampanji

21.10.2022. 09:13 / Izvor: Akta.ba
ZLATAN

H&M Move sa velikim zadovoljstvom najavljuje dolazak Zlatana Ibrahimovića u svoj tim.

Holivudska glumica, fitness ikona i aktivistkinja Jane Fonda i fubaler Zlatan Ibrahimović, udružili su snage u kampanji svjetskog modnog brenda .

Kompanija H&M Move je angažirala dvije zvijezde kako bi potaknuli ostatak svijeta, odnosne ljude da se više bave sportom i sa velikim zadovoljstvom najavila dolazak Zlatana Ibrahimovića u svoj tim. Poznati švedski fudbaler pridružit će se brendu u proljeće 2023. kako bi zajedno pokrenuli svijet i demokratizovali sport.

Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih centarfora svih vremena i igrao je u najvećim svjetskim ligama. Iako njegova karijera traje više od 20 godina, on i dalje igra za AC Milan i najveći je golgeter švedske reprezentacije. Takođe, Zlatan je i otac, planinar, govori pet jezika i obožava tekvondo. On je pravi multi-pokretač.

 

 

"Često sam se u djetinjstvu osjećao izolovano i isključeno iz raznih aktivnosti. Djevojčice i dječaci koji odrastaju poput mene trebalo bi da imaju mogućnost da nose isto što i profesionalni sportisti, a upravo se H&M Move zalaže za to. Čvrsto vjerujem u misiju brenda da svima treba pružiti priliku da se kreću. Jer je meni upravo kretanje promenilo život", kaže Zlatan Ibrahimović, profesionalni fudbaler i multi-pokretač.

Kako bi na pravi način dočekala Zlatana u H&M Move tim, Jane Fonda mu je otkrila par neprocjenjivih, individualnih treninga za održavanje kondicije. Ali kako će Zlatan prihvatiti njena uputstva?​

Ibrahimović u jednom trenutku odluči pokazati Fondi kako bi pokreti trebali izgledati.

"Nije loše za nekoga tvojih godina", poručila mu je glumica. 

"Polako, Jane", uzvratio je Ibrahimović. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza