ekskluzivni poslovni i korporativni događaj

Premijerno izdanje Sarajevo Premium Nights eventa oduševilo sve prisutne

14.08.2023. 08:50 / Izvor: Akta.ba

U Sarajevu je noć uoči otvaranja 23. po redu Sarajevo Film Festivala, održan i “Sarajevo Premium Nights 2023”, ekskluzivni poslovni i korporativni događaj.

U Sarajevu je noć uoči otvaranja 23. po redu Sarajevo Film Festivala, održan i “Sarajevo Premium Nights 2023”, ekskluzivni poslovni i korporativni događaj. U organizaciji Business Concierge Center Sarajevo i Topcom Agencije, ovaj spektakularni Premium Business & Corporate Event Concept održao se na terasi Hotela Evropa i okupio brojna poznata lica iz svijeta biznisa. Preko 200 prisutnih moglo je da uživa u prelijepom ambijentu terase hotel Europa kao i u specijalnim produkcijskim efektima koje su organizatori pripremili.

Sarajevo Premium Nights je savršeno mjesto na kojem se poslovna elegancija susrela s neodoljivim ljetnim ugođajem, a gosti su do ponoći uživali uz odličnu muziku i u divnom okruženju. Cijelo veče bilo je obogaćeno izvedbama vrhunskih DJ izvođačica, DJ KAZUMI iz Sarajeva i DJ ANA PETROV iz Beograda. Njihov nevjerojatni talent i energija podgli su ovaj događaj na potpuno novu razinu, pružajući vam nezaboravno premium iskustvo i odličnu atmosferu tokom cijele večeri.

DJ

Organizatori, zajedno sa sponzorima i poslovnim partnerima pripremili su i specijalne nagrade za prisutne a ujedno su i prezentirane aktuelne kampanje genralnog pokrovitelja kao i specijalnog partnera eventa.

Generalni pokrovitelji Sarajevo Premium Nights eventa su brendovi Orbico kompanije s.Oliver fragrances, Max Factor, Bruno Banani, specijalni partner Raiffeisen Leasing, kao i partneri New Life Turkey, Voda Leda, Bizon Media, Mak Zara.

Organizatori su iskoristili priliku i da se zahvale svim prisutnim na dolasku na ovaj jedinstven događaj, te najavili nastavak serije ovakvih dešavanja i novih projekata.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza