Poklon bon k'o bombon: BBI banka i Mastercard nagradili 46 klijenata

17.01.2019. 11:57 / Izvor: Akta.ba
Poklon bon k'o bombon: BBI banka i Mastercard nagradili 46 klijenata
OTVORI GALERIJU

Tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri izvukla je sretne dobitnike mjesečnih i glavnih nagrada.

Bosna Bank International BBI i Mastercard BiH upriličili su danas svečanu ceremoniju uručenja glavnih i mjesečnih nagrada za korisnike BBI Mastercard kartica u okviru igre "Poklon bon k'o bombon". Sretni korisnici dobili su vrijedne poklon bonove za godišnju kupovinu proizvoda i namirnica u poznatim bh. trgovačkim centrima.

Nagradna igra je počela 15. avgusta i završena je 15. decembra. Učestvovat su mogli svi korisnici BBI Mastercard kartica koji su tokom jednog mjeseca napravili bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM.

Tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri izvukla je sretne dobitnike mjesečnih i glavnih nagrada.

Adela Ićindić, marketing menadžer za tržište BiH u kompaniji Mastercard kazala je da su kroz ovu nagradnu igru spoznali da kod potrošaća vlada visok nivo educiranosti o značaju i prednostima korištenja bezgotovinskog plaćanja.

"Raduje nas to što je dosta visok nivo edukacije naših korisnika koji prepoznaju debitne kartice kao sredstvo svakodnevnog plaćanja, dok su kreditne kartice za njih dodatni izvor finansiranja. Svakim danom mreža mjesta na kojima se može plaćati karticama je veća. Vođeni time Mastercard i dalje želi raditi na edukaciji i podizanju svijesti i proširenju bezgotovinskog društva u BiH. Ovogodišnja nagradna igra je svojevrsna zahvalnica našim dosadašnjim korisnicima ali i prilika da pozovemo nove da iskoriste sve benefite bezgotovinskog brzog plaćanja, koje im olakšava svakodnevne potrebe", kazala je Ićindić.

Dobitnik glavne nagrade - Poklon bona "Amko Komerc" u vrijednosti 7.200 KM je Muhamed Hodžić iz Žepča. Drugu nagradu u vrijednosti 4.800 KM - Poklon bon "BINGO" dobio je Edisej Sjerotanović iz Zenice. Treću nagradu - Poklon bon "BBI Centar" u vrijednosti 2.000 KM osvojio je Sahudin Džaferović iz Sarajeva. Sretni dobitnik - Poklon bona "Domod" u vrijednosti od 1.000 KM je Velija Nezirević iz Sarajeva. Priliku da kupi nešto korisno u "Imtecu" imat će sretni dobitnik poklon bona u vrijednosti od 1.000 KM - Violeta Vasić-Uzelac iz Banja Luke. Poklon bon "Tehnomag" u vrijednosti 1.000 KM ide u ruke Envera Omerbašića iz Goražda.

Emina Šišić, članica Uprave BBI banke rekla je da su oni kao banka jako sretni i ponosni jer na ovaj način mogu da nagrade i zahvale na vjernosti svojih potrošaća.

"Drago mi je da smo u prilici da na ovakav način možemo da obradujemo naše vjerne korisnike. To je osjećanje na koje smo mi kao banka jako ponosni. Treću godinu zaredom BBI i Mastercard BiH, zajedno sa partnerima banke organiziraju nagradnu igru za korisnike Mastercard kartica. U ovoj nagradnoj igri obradovali smo veliki broj komitenata i podijelili 46 nagrada. Za 4 mjeseca trajanja nagradne igre broj ciljanih transakcija BBI korisnika Mastercard kartica je porastao za 11 posto što potvrđuje da su ostvarene očekivane vrijednosti. reba istaći da je na Mastercard bezgotovinskim transakcijama", kazala je Šišić.

Dodala je da je BBI u 2018. godini uspjela preći prag od 50 posto ukupnog broja transakcija, što je svrstava u red rijetkih banaka u Bosni i Hercegovini, sa značajnim iskorakom u kvalitetu kartičnog biznisa. Šišić je istakla kako će banka i ubuduće pratiti sve tehnološke trendove i inovacije u sferi novih bankarskih usluga, a sve u cilju zadovoljstva svojih klijenata.

Osim glavnih nagrada, uručene su i mjesečne nagrade četvrtog kruga. Dobitnik prve nagrade - Poklon bona "Amko Komerc" u vrijednost: 500 KM je Mersudin Memiš iz Donjeg Vakufa. Drugu nagradu u  mastercard vrijednosti 400 KM - Poklon bon "BINGO" dobio je Adi Dervišević iz Sarajeva. Treću nagradu - Poklon bon "BBI Centar" u vrijednosti 300 KM osvojili su Ćamil Imamović iz Jajca i Samed Zahirović iz Srebrenika.

Sretni dobitnici - Poklon bonova "Domod" u vrijednosti od po 300 KM su Almir Čelik i Aida Mulalić iz Sarajeva. Dobitnici poklon bonova u vrijednosti od po 300 KM u Imtec-u su Amer Alić iz Gračanice i Izabela Karić iz Živinica. Poklon bonovi "Tehnomag" u vrijednosti 300 KM idu u ruke Hamze Mehića iz Tuzle i Elmira Arnautovića iz Bihaća.

I.M.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza