Interlogistic Sarajevo - Air cargo transport

31.07.2021 10:41:18
Interlogistic Sarajevo - Air cargo transport

Interlogistic d.o.o. vrši usluge cargo transporta od aerodroma do aerodroma na sve destinacije u svijetu.

Interlogistic d.o.o. Sarajevo vrši usluge cargo transporta od aerodroma do aerodroma na sve destinacije u svijetu.

Podsjećamo, Interlogistic  d.o.o. Sarajevo je licencirana logistička firma, u domaćem vlasništvu, koja se bavi sveobuhvatnom uslugom transporta, cargo transporta, špedicije, uvoza, izvoza, i skladištenja robe.

"Naš pristup svakom klijentu je individualan, a naš tim spreman je upoznati vas sa svim carinskim i transportnim propisima kao i pravilima vanjske trgovine", ističu iz kompanije Interlogistic.

Interlogistic  pruža kompletnu paletu usluga iz oblasti međunarodne i unutrašnje špedicije, carinskog posredovanja, organizaciju svih vrsta transporta iz bilo koje destinacije u svijetu, skladištenje pošiljki, dostavu i distribuciju robe širom BiH.

Interlogistic doo Sarajevo posjeduje licencirana teretna vozila, a naši uposlenici su licencirani međunarodni otpremnici, carinski deklaranti, cargo agenti, ili vozači.

PODIJELI:
TAGOVI: interlogistic cargo transport

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika