ALMY TRANSPORT Zenica transport materijala

Auto, moto i nautika

ALMY TRANSPORT vrši transport raznog materijala sa visokim kvalitetom i pouzdanoću!

ALMY TRANSPORT vrši transport raznog materijala sa visokim kvalitetom i pouzdanoću. Savremena mehanizacija i kvalifikovana radna snaga je osnovni uvjet za uspješno obavljen posao

24.01.2022 08:26:50 / Izvor: Akta.ba

ALMY TRANSPORT d.o.o. je preduzeće osnovano 2003 godine. Poslovne djelatnosti su se širile postepeno od osnivanja preduzeća.

Osnovne poslovne djelatnosti su transport, niskogradnja, održavanje puteva te izgradnja svih vrsta objekata visokogradnje.

ALMY TRANSPORT vrši transport raznog materijala sa visokim kvalitetom i pouzdanoću. Nude savremenu mehanizaciju i kvalifikovanu radnu snagu što je osnovni uvjet za uspješno obavljen posao iz oblasti transporta.

Kvalitet izvršenih radova i usluga, kvalitetan menadžment, fer i profesionalan odnos prema klijentima i poslovnim partnerima učinili su ih prepoznatljivim na širem BiH tržištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika