AC Blok servisna ponuda - PROGRAM 4+ za Peugeot vozila starija od četiri godine

18.05.2022 08:29:54
PROGRAM 4+ za Peugeot vozila starija od četiri godine

Program 4+ predviđen je za sve vlasnike PEUGEOT automobila koji su stariji od četiri godine, bez obzira na vrstu motora.

Nakon zimskog perioda, kako bi spremni krenuli na put, vozačima preporučujemo posjetu ovlaštenom PEUGEOT servisu AC Blok i pregled ključnih tačaka na vozilu.

Redovno održavanje automobila od iznimne je važnosti kako bi vaše vozilo bilo pouzdano i sigurno na cesti. S tim u vezi, AC BLOK, kao jedini ovlašteni servis PEUGEOT u Sarajevu je pokrenuo program Održavanje 4+ kako bi vlasnicima automobila starijih od četiri godine pružio dodatni komfor i omogućio održavanje u ovlaštenom servisu u skladu sa preporukama proizvođača.

Iz ponude Održavanje 4+ za vas AC Blok izdvaja: 

  • Zamjena ulja i filtera ulja sa ugradnjom - 89,00 KM
  • Zamjena ulja i svih filtera (Ulja, kabine, zraka i goriva) sa ugradnjom - 219,00 KM
  • Veliki servis (Zupčasti remen, vodena pumpa, set mikroremena) sa ugradnjom - 597,95
  • Zamjena prednjih i zadnjih kočionih diskova i pločica - 699,00

Peugeot stručnjaci su na raspolaganju svim vlasnicima vozila sa znakom lava, a napominjemo da jedino ugradnja originalnih rezervnih dijelova kao i korištenje usluga ovlaštenog servisa produžavaju radni vijek vozila.

"Ono što također treba naglasiti jeste da za svu ponudu u okviru održavanja vozila 4+ nudimo garanciju kako na rezervni dio, tako i na samo ugradnju", istakao je Dino Šačić direktor postprodaje u kompaniji AC BLOK.

Posjetite AC Blok na adresi Džemala Bijedića 253 u Sarajevu, a vaš termin možete zakazati i putem maila servis@blok.ba ili na broj telefona +387 (0) 33 282-004 i ne zaboravite pripremiti vašu servisnu knjižicu, kako bi mogli evidentirati radove.

Mi najbolje poznajemo vaš PEUGEOT, AC Blok Sarajevo.

PODIJELI:
TAGOVI: AC Blok PROGRAM 4+

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika