WIEBERR nudi vrhunski kvalitet proizvoda za samouslužne praonice

16.11.2022 09:13:55
Wieberr samousluzne praonice

WIEBERR d.o.o. nastavlja sa unapređenjem palete proizvoda, od sada u ponudi i proizvodi za samouslužne praonice

WIEBERR je odnedavno svojoj paleti koja broji preko 150 različitih proizvoda dodao i proizvode za samouslužne praonice. Nedostatkom radne snage i uštedo vremena pranja u sve bržem životnom toku samouslužne pronice su odgovorile na brojne zahtjeve limenih ljubimaca. Wieberr novom paletom proizvoda koja čini; aktivna pjena, prašak za pranje, mirisni vosak i dr. pokušava biti na nivou zadatka i odgovoriti svim zahtjevima tržišta.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i savršenoj tehnologija koju firma posjeduje i povjerenju koje uživa na tržištu među klijentima, odnosno partnerima, WIEBERR je danas prepoznatljiv brend kada je u pitanju autokozmetika, proizvodi za dubinsko čišćenje i proizvodi za tepih servise a to je bio i glavni razlog širenja palete proizvoda na samouslužni program.

Pozivamo sve samouslužne praonice da nam se jave kako bi napravili poslovnu sardnju na obostranu korist.

WIEBERR je poznat po vrhunskom kvalitetu i pristupačnoj cijeni, a uspješno djeluje diljem svijeta. Izvoze za preko 60 država, prvenstveno za Njemačku, Belgiju, Austriju, pored centralne fabrike u Turskoj, proizvodnja se još nalazi i u Ukrajini, Kazahstanu i Azerbejdžanu a u u cilju je pokretanje proizvodnog pogona u Bosni i Hercegovini do kraja 2023. godine.

Za detalje o kampanji posjetite web stranicu wieberr-balkans.com ili ih kontaktirajte na tel: +387 62 006 780.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika