Nova C-Klasa

Nova Mercedes-Benz C-Klasa dostupna uz fiksnu kamatnu stopu od 3,99% samo u STARline Sarajevu

05.04.2023 08:31:48
Mercedes-Benz C-Klasa

Automobil koji spaja posao, užitak i nevjerovatnu cijenu

U saradnji sa finansijskim partnerima kreirali su specijalnu akciju za Mercedes-Benz C-Klasu – simbol luksuza koja nikada ne izlazi iz mode.
Kupci će biti u prilici doći do nove C-Klase uz do sada neponovljivu FIKSNU kamatnu stopu od 3,99%. Pored atraktivne kamatne stope kreirane u saradnji sa finansijskim partnerima očekuje Vas i specijalna cijena vozila.
"Kupci su oduvijek znali prepoznati pametnu investiciju u Mercedes-Benz vozilima. Kroz usluge kupovine automobila našim kupcima uvijek nudimo dodatnu vrijednost i cilj ove kampanje je da našim kupcima ponudimo što ekonomičniju kupovinu automobila koja spaja posao, užitak i nevjerovatnu cijenu, kao i otkloniti  neizvjesnost uz fiksnu kamatnu stopu", ističu iz STARline Sarajevo. 
Predmet leasinga:
Mercedes-Benz C 220 d Matic
Mjesečna rata već od 2.899,99 KM
Primjer finansiranja vozila sa NKS 3,99, bruto cijene vozila 127.567,00 KM sa PDV-om, na period od 36 mjeseci, sa 9,89% učešća, 0,75% troškova obrade, te EKS koji iznosi 5,80%. sa PDV-om. NKS je FIKSNA za  sve vrijeme trajanja ugovora. U ponudu nisu uključeni troškovi kasko osiguranja, troškovi AO i registracije.
Akcija vrijedi do isteka zaliha.
Posjetite STARline prodajni salon na adresi Osik 4, Ilidža-Sarajevo, informirajte se i odaberite svoju ikonu luksuza.

PODIJELI:
TAGOVI: Mercedes-Benz C-Klasa STARline

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika