Specijalna ponuda

Mercedes-Benz Actros i Arocs dostupni uz fiksnu kamatnu stopu od 4,99% samo u STARline Sarajevo

28.04.2023 09:46:13
Mercedes-Benz Actros i Arocs

Arocs je novitet u ponudi komercijalnih vozila Mercedes-Benz i predstavlja unikatno vozilo kakvo nema niti jedan konkurent...

STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH u saradnji sa finansijskim partnerima za sve ljubitelje vozila sa trokrakom zvijezdom pripremio je specijalnu  ponudu Mercedes-Benz kamiona po veoma atraktivnim cijenama i fiksnu kamatnu stopu od 4,99%.

Vozači kamiona često se susreću sa veoma zahtjevnim radnim zadacima, gdje su prije svega potrebni snaga i preciznost. Uz visoke tehnologije i poboljšane performanse vozila, Mercedes-Benz nudi najučinkovitije rješenje za svaki zahtjev u međunarodnom, lokalnom i distribucijskom prometu.

U saradnji sa Leasing  kućama  put do Vašeg novog kamiona  postaje brži i lakši! U našem zajedničkom nastupu izdvajamo posebne pogodnosti finansiranja putem finansijskog leasinga uz akcijsku FIKSNU KAMATNU  i minimalno učešće.  

Actros je model kamiona za transport robe na dugim relacijama, koji je već dospio u svoju petu generaciju i koji je za prethodne godine postojanja pod tim imenom postavljao nedostižne vrijednosti za sve konkurente u sljedećim disciplinama:

Najniži ukupan trošak posjedovanja vozila;

Motori i cjelokupna pogonska grupa sa najnižom potrošnjom goriva u klasi i

Najveća vrijednost vozila u ponovnoj prodaji i najjednostavnija ponovna prodaja.

Arocs je novitet u ponudi komercijalnih vozila Mercedes-Benz i predstavlja unikatno vozilo kakvo nema niti jedan konkurent, jer je od početka dizajniran za težak i zahtjevan rad na gradilištu i kretanje u vanputnim uslovima. 

Odlikuju ga sljedeće karakteristike koje ga značajno izdvajaju od ponude ostalih vozila za slične namjene:

Vrhunska pouzdanost, jer su sve glavne komponente vozila razvijene i dizajnirane sa osnovnom namjenom ovog vozila na umu – korištenje u najtežim uslovima rada na gradilištu;

Izvanredna fleksibilnost za različite uslove i načine korištenja, jer se prilikom narudžbe vozila Arocs, može kombinovati izbor od jedanaest različitih kabina sa nevjerovatnih 18 šestocilindričnih motora različite snage u četiri različite radne zapremine i

Odlične mogućnosti za postavljanje različitih vrsta i tipova nadogradnji svih mogućih namjena kakve se mogu pronaći na gradilištima i za druge specijalizovane zadatke, a obzirom na ravan gornji dio šasije, različite tipove mehaničkih spojeva, širok izbor odgona snage sa motora i mjenjača vozila i električne i elektronske priključke na različitim pozicijama i za raznovrsne namjene. 

Više informacija možete saznati u našem salonu na adresi Osik br.4, Ilidža; email: leo.katz@starline.ba ili na tel: 061 549 950

 

PODIJELI:
TAGOVI: Mercedes-Benz Actros STARline

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika