SECCOM GPS sistem za satelitsko praćenje vozila sa optimizacijom voznog parka

08.11.2023 12:45:32
Aplikacija za praćenje vozila

Satelitsko praćenje vozila pruža trenutnu lokaciju i brzinu kretanja u realnom vremenu, potrošnju goriva, kompletnu evidenciju Vašeg voznog parka...

𝗚𝗣𝗦 𝗽𝗿𝗮𝗰́𝗲𝗻𝗷𝗲 𝘃𝗼𝘇𝗶𝗹𝗮 𝘀𝗲 𝗱𝗮𝗻𝗮𝘀 𝘃𝗲𝗼𝗺𝗮 𝗷𝗲𝗱𝗻𝗼𝘀𝘁𝗮𝘃𝗻𝗼 𝗶 𝗹𝗮𝗸𝗼 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗻𝗷𝘂𝗷𝗲

Uredjaji koji se koriste za lociranje vozila se zovu GPS tracker-i. Postoji veliki broj modela ovih uredjaja, razlicitih dimnezija, funkcija koje imaju različit kvalitet, veličinu i funkcionalnost. Da bi kvalitetno mogli popratiti vozilo i obezbijediti kvalitetne informacije pored kvalitetnonog GPS tracker-a važno je imati i dobro aplikativno rješenje za praćenje vozila.

 

𝗜𝗠𝗣𝗘𝗥𝗜𝗨𝗠 𝗚𝗿𝘂𝗽𝗮 izradila je aplikaciju za praćenje vozila sa optimiziranjem voznog parka koja je u potpunosti proizvod firme i rezultat je dugogodišnjeg rada u ovoj oblasti. Aplikacija je izgrađena pomoću najmodernijih web tehnologija prema željama i uputama naših poslovnih partnera te se ista konstantno nadograđuje i poboljšava.

𝗦𝗘𝗖𝗖𝗢𝗠 𝗚𝗣𝗦 nudi niz opcija koja će Vam olakšati nadzor voznog parka i optimizirati poslovanje.

Satelitsko praćenje vozila pruža trenutnu lokaciju i brzinu kretanja u realnom vremenu, potrošnju goriva, kompletnu evidenciju Vašeg voznog parka (evidencije i notifikacije za istek registracije vozila, redovni i vanredni servisi vozila, protivpožarnih aparata u vozilima) i još mnogo interesatnih i neophodnih podataka za lakše upravljanje voznim parkom.

Dostupni smo na:

𝟎𝟔𝟐 𝟑𝟑𝟑 𝟑𝟒𝟒

𝟎𝟔𝟐 𝟑𝟖𝟒 𝟏𝟏𝟏

𝟎𝟑𝟓 𝟑𝟔𝟒 𝟎𝟖𝟓

𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐢𝐦𝐩𝐞𝐫𝐢𝐮𝐦.𝐛𝐚 ili posjetite na adresi:

Ul. Zmaja od Bosne 26, Tuzla (kod Doma penzionera)

Ispunjavamo sve Vaše želje

𝗦𝗲𝗰𝗰𝗼𝗺 𝗚𝗣𝗦, 𝟮𝟰/𝟳

𝙒𝙚𝙗:

www.satelitskopracenjevozila.ba

www.seccomsecurity.ba

www.imperium.ba

www.seccom.ba

www.seccom-crm.ba

www.tachospeed.ba

www.amfe.ba

www.idkartice.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika