Ford EcoSport - Pametan, sposoban, moćan i štedljiv!

17.09.2018 12:39:49
Ford EcoSport - Pametan, sposoban, moćan i štedljiv!

Ford EcoSport je pametan, sposoban, moćan i štedljiv. Uz naprednu tehnologiju SYNC hands-free i 1.0 EcoBoost motor...

Ford EcoSport je pametan, sposoban, moćan i štedljiv. Uz naprednu tehnologiju SYNC hands-free i 1.0 EcoBoost motor (Internacionalni Motor godine tri godine za redom), to je potpuno nova vrsta kompaktnog SUV-a.

Samopouzdanje u vožnji i jasan pogled

Prometne gradske ceste, uska parkirna mjesta, uske bočne ulice ... Zahvaljujući pametnom dizajnu, EcoSport ih sve svladava s lakoćom. Ova okretnost i upravljivost usklađena je s vidljivosti: na povišenom položaju u vožnji daje Vama i Vašim putnicima impresivan pogled na cestu i svijet oko vas.

Revolucionarni spoj snage i učinkovitosti

1,0-litreni, 3-cilindrični EcoBoost benzinski motor proizvod je genijalnog dizajna i inteligentnog inženjeringa. U stvari, njegova revolucionarna tehnologija pruža oboje, mo velikog motora i uštedu goriva kao kod manjih motora: podvig koji je omogućio da EcoBoost osvoji prestižnu nagradu Međunarodni motor godine tri godine uzastopce.

DIZAJNIRAN ZA URBANU DŽUNGLU - NAPRAVLJEN KAKO BISTE JOJ POBJEGLI

Odvažan, ultra-modernog stila, grub, ali aerodinamičnog oblika svojim visokim stavom stvara dojam upečatljivosti i ne ostaje neprimjećen gdje god da Vas Vaše avanture vodile.

Otkrijte nove tehnologije na Ford modelima u Ford Store-u u Sarajevu! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika