FORD FOCUS - neponovljiva ponuda!

05.10.2018 10:55:26

Ford BiH je za svoje kupce pripremio posebnu ponudu izlaznog modela Ford Focus po cijeni od 28.990 KM.

Ford BiH je za svoje kupce pripremio posebnu ponudu izlaznog modela Ford Focus po cijeni od 28.990 KM.

Radi se o modelu Ford Focus Business, koje pokreće 1.5-litarski turbodizelski motor, sa 95 KS. Dostupni modeli su bijele boje (Frozen White), sa 6-stepenim manuelnim mjenjačem, a zadovoljavaju euro 6 normu o emisiji izduvnih gasova.

Modeli su bogato opremljeni, te pored Business paketa oprema koji podrazumijeva dvozonski automatski klima uređaj, putni računar sa funkcijom Ecomode,električno podesivi, grijani i automatski preklopivi vanjski retrovizori sa integrisanim pokazivačima smjera i kućištem u boji karoserije, prednja svjetla za maglu, volan i ručicu mjenjača presvučene kožom, karbonski filter peludi, vozila posjeduju i dodatnu opremu: 8,3-inčni ekran osjetljiv na dodir, 6 zvučnika, kontrole na upravljaču, SYNC III sa Bluetooth sistemom i glasovnim upravljanjem, te grijano vjetrobransko staklo sa grijanim mlaznicama za pranje.

Svaki kupac na poklon dobija set obavezne opreme.

Ovi modeli dostupni su po cijeni od 28.990 KM sa PDV-om, a akcija traje do isteka zaliha.

Za više informacija obratite se Ford Partnerima u BiH: Grand Automomotive doo Sarajevo, Remex doo Tuzla i Auto-Centar doo Bijeljina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika