Scania BH predstavlja novi legendarni V8

05.07.2019 13:00:27
Scania BH predstavlja novi legendarni V8

Novi Scania V8 motor je početna tačka za nevjerovatni doživljaj vožnje koji će sa vama povesti i vaše poslovanje naprijed.

LEGENDARNI V8

Novi Scania V8 motor je početna tačka za nevjerovatni doživljaj vožnje koji će sa vama povesti i vaše poslovanje naprijed. Gdje zapanjujuće vozne karakteristike koegzistiraju sa izvrsnim performansama i ekonomičnošću u potrošnji goriva. I tamo gdje zvuk legendarnog motora otkriva snagu i robustnost sa kojima se ništa ne može porediti. To je tačka u kojoj su emocije i logika napravili savršeni spoj.

STVARANJE IMIDŽA SA STILOM

Kada vozite Scania V8 vozilo, to znači da vozite vrhunski kamion sa vrhunskim motorom. I da se to jednostavno mora primijetiti. I spoljašnjost i unutrašnjost imaju različite karakteristike dizajna i opcije.

NOVO INDUSTRIJSKO MJERILO

On će biti istinski lider u segmentu i novi reper u industriji. To je savršeni spoj za poslovanje kome je potrebna efikasnost, snaga i performanse koje samo Scania V8 može da pruži. Dajući vam mogućnost da se fokusirate na ono što je zaista bitno – vaš posao.

Više.

PODIJELI:
TAGOVI: Scania kamioni motor V8 V8 Scania BH

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika