Odaberite svoj OmniDesk paket

05.03.2021 08:16:36
Odaberite svoj OmniDesk paket

OmniDesk je paket softverskih alata neophodnih za brzo, dinamično i sigurno poslovanje, a sastoji se od tri međusobno povezana modula: sistem za menadžment dokumenata, sistem za menadžment klijenata i sistem za menadžment aktivnosti

Alteus d.o.o. Lukavac je kompanija specijalizovana za izradu investiciono-tehničke dokumentacije, nadzora nad izvođenjem radova, savjetovanja iz različitih tehničkih struka, izradu i distribuciju softverskih rješenja. Jedno od tih rješenja je i OmniDesk.

OmniDesk je paket softverskih alata neophodnih za brzo, dinamično i sigurno poslovanje, a sastoji se od tri međusobno povezana modula: sistem za menadžment dokumenata, sistem za menadžment klijenata i sistem za menadžment aktivnosti.

Ove tri funkcionalne cjeline obezbjeđuju platformu za sve osnovne informacije i sadržaje koji se pojavljuju u jednom radnom okruženju. Jednostavna i intuitivna dekstop aplikacija osigurava ugodan cjelodnevni rad, a napredni algoritmi pohrane i obrade sadržaja, kontrole pristupa, analiziranja i prezentacije podataka se mogu prilagoditi svakom sistemu poslovanja.

Provjerite i odaberite funkcionalnosti koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Ukoliko imate specifične zahtjeve, informacije možete dobiti na chat formi stranice www.omnidesk.ba ili pozivom na +387 61 969 725 i biće razmotrene sve mogućnosti dogradnje ili izmjene softvera. Većina funkcionalnosti unutar Omnideska su fleksibilne i prilagodljive svakom sistemu poslovanja i načinu pohrane dokumenata.

“Budite ispred konkurencije uz vrhunski poslovni softver. Manje posla, veća efikasnost i višestruko brži pristup informacijama je nagrada svakom našem korisniku”, poručuju iz Alteusa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak