Telekomunikacijske usluge u Mediasky-u

26.05.2021 09:13:10
Telekomunikacijske usluge u Mediasky-u

Mediasky je jedan od vodećih internet provajdera koji konstantno ulaže u izgradnju novih mreža.

Mediasky je firma koja se od 2007 godine bavi telekomunikacionim uslugama te je svom dosadašnjem radu prevazišla mnoge telekomunikacione tehnologije kao što su bežični internet, ADSL internet, DOCSIS ( kablovski internet i televizija ) FTTH ( optika do kuće ).

Iz gore navedenog nije teško zaključiti da firma Mediasky ima jako bogato iskustvo u Telekomunikacijonom i IT sektoru.

Mediasky je jedan od vodećih internet provajdera koji konstantno ulaže u izgradnju novih mreža te se trudi izgraditi što bolju i kvalitetniju mrežu za svoje korisnike.

Takođe se trude biti u korak sa svjetskim operaterima kada je u pitanju ponuda kablovske televizije kao i brzine interneta u regiji naše pokrivenosti.

Nesumnjivo je da kompanija Mediasky konstantno bilježi rast poslovanja, a samim tim povećava i broj zaposlenih u kompaniji. Mediasky d.o.o. zapošljava veliki broj mladih ljudi koji predano rade i trude se omogućiti što bolju i kvalitetniju uslugu svim svojim korisnicima.

Hiljade zadovoljnih korisnika potvrda su kvalitetne usluge bazirane na posvećenosti iskusnog tima.

Za one rijetke trenutke kada nailazite i na najmanje poteškoće, uvijek vam je na raspolaganju korisnička podrška, gdje će vam stručni tim brzom reakcijom pomoći da se otklone eventualni problemi.

Ponuda je jednostavna, transparentna i orijentisana prema vašim potrebama. Više informacija možete pogledati na linku ovdje. Izaberite kvalitet.

PODIJELI:
TAGOVI: Mediasky telekomunikacije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak