NOVO: Veće brzine interneta

22.09.2021 09:23:07
NOVO: Veće brzine interneta

I dodatni TV paketi kanala na do tri televizora

Blicnet obavještava korisnike kablovskog interneta i kablovske digitalne televizije da je od 01.09. ponovo unaprijedio svoje uluge BEZ POVEĆANJA CIJENE!

VEĆE BRZINE INTERNETA

Internet korisnicima su povećali postojeće brzine za dodatnih 10 Mb/s tako da se zavisno od paketa, brzine kreću od 30 Mb/s u osnovnom NET: Standard internet paketu, do 50 Mb/s u TRIO: Premium paketu.

DODATNI TV PAKETI KANALA NA DO TRI TELEVIZORA

Takođe, korisnicima digitalne TV koji su uzeli dodatne TV pakete kanala kao što su Digital Premium, HD, HBO i Cinemax, Zadruga Live i Extra Mix sada u okviru iste mjesečne pretplate odabrani dodatni paket kanala mogu gledati na do tri televizora u kući umjesto na jednom televizoru.

ODLIČNE AKCIJSKE PONUDE

Za nove i postojeće korisnike Blicnet ima i odlične akcijske ponude. Posjetite Blicnet i saznajte kako da iskoristite 50 odsto popusta na mjesečnu pretplatu za DUO ili TRIO paket, Poklon bon za Digital Premium i HD dodatni TV paket ili gratis Siguran internet ili digitalnu televiziju na drugom i trećem TV-u.

Za dodatne informacije o ponudi pozovite besplatni korisnički broj 0800 30 600, taster 2, ili posjetite Blicnet poslovnice.

PODIJELI:
TAGOVI: blicnet internet

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak