Otkrijte svijet novih mogućnosti - s profesionalnim rješenjima za proširenu stvarnost

03.03.2022 09:30:49
konica minolta prošireni pregled tehnologije radno mjesto

Prošireni pregled. Pridružite se novoj dimenziji rada

Prošireni pregled

Pridružite se novoj dimenziji rada

Savremeno radno mjesto posljednjih godina mijenja se velikom brzinom – ispred naših očiju. Premda je tehnologija prisutna svugdje (u svakodnevnom životu i na radnom mjestu), ponekad nam se obilje informacija kojem smo izloženi ne predstavlja u odgovarajućem kontekstu.

Uz ovako brz razvoj tehnologije nove prilike pojavljuju se same od sebe. Nedostatak konteksta samo je jedan od brzo i lako rješivih problema primjenom modernih načina rada – zato proširena poslovna rješenja imaju potencijal za promjenu načina na koji sagledavamo stvarnost u cjelini.

Prikaz nevidljivih podataka

U kompaniji Konica Minolta strastveno pristupaju razvoju novih tehnologija s inovativnim rješenjima za međunarodne kompanije, mlade kompanije, akademije i partnerske organizacije. Zašto? Zato što žele da iskoristite prednosti ogromnog iskustva kompanije Konica Minolta i uvedete prošireni pregled na svoje radno mjesto, integrirajte ga u marketinške kampanje i učinite ga dijelom svakodnevice.

Konica Minolta u saradnji s predvodnicima u tehnologiji proširene stvarnosti neprestano teži razvoju rješenja za brže rješavanje problema, sticanje poslovnih uvida iz konteksta klijenta i revolucioniranje načina interakcije i obrade informacija. Ishod je portfelj proširenih poslovnih rješenja koja vam putem pametnih uređaja pružaju drugačiji pogled na svijet.

Mobilni OCR vašoj mobilnoj aplikaciji daje moćne funkcije računarskog pregleda i skeniranja kako biste mogli iskoristiti prednosti proširene štampe. Omogućava jednostavno skeniranje pakovanja, postera i letaka za mrežnu analizu podataka, prepoznavanje rukopisa, skeniranje teksta – čak i prijevod – u samo nekoliko sekundi.

Također možete pripremati digitalne marketinške kampanje, primijeniti AR za navigaciju u zatvorenom i otvorenom prostoru te manipulirati trodimenzionalnim prototipovima radeći sa saradnicima širom svijeta. Tehnologija proširene stvarnosti pruža nezamislive mogućnosti. Konica Minolta ih ostvaruje.

  • Proširena štampa
  • Rješenja za integriranje podataka
  • Digitalizacija
  • Navigacija u zatvorenom prostoru
  • Čitač brojača
  • Mobilni OCR

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak