Sa automatskim ormarima sušarama u najkraćem mogućem roku imat ćete suhu stvar na raspolaganju

06.06.2022 08:04:40
Solar SMART-HOME automatski ormari sušare

Automatski ormari sušare - u najkraćem mogućem roku i sa najmanjom potrošnjom energije imat ćete suhu stvar na raspolaganju.

Automatski ormari sušare

Automatski sistem upravljanja vodi optimalno proces sušenja.

U najkraćem mogućem roku i sa najmanjom potrošnjom energije imat ćete suhu stvar na raspolaganju.

Izvedba komandnog ormara omogućuje upravljanje sušarom sa servisnog servera Solar SMART-HOME d.o.o., tako da su prvi ciklusi sušenja pod nadzorom isporučioca opreme.

Ormar upravlja reverzibilnim ciklusom ventilatora, pumpama, troputnim ventilima, posjeduje osiguranja od dodirnog napona i osiguranje od gubitka faze te program nadzora i vizualizacije na računalu(opcionalno).

Komora radi u punoj automatici.

Potrebno je odabrati program koji je već pripremljen sa svim parametrima te proces sušenja počinje.

Solar SMART-HOME d.o.o. Živinice je tim iskusnih stručnjaka koji svoju ekspertizu i energiju reflektuju na vas i vašu kompaniju, dajući joj ono što je nedostajalo da postignete sve željene ciljeve. Preko 100 uspešnih projekata i 50 kompanija koje su osetile prednosti saradnje sa našim timom govore više o nama od nas samih.

Poznajući poslovno okruženje u regionu i negujući odlične partnerske odnose sa vodećim svetskim kompanijama iz oblasti, strategija kompanije postupno i temeljno adresira svaki aspekt saradnje sa klijentom, pružajući mu najbolje iz regiona i svijeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak