iPhone 6 u ponudi od 31. oktobra u Blicnet-u

17.10.2014 15:03:00

iPhone 6 nije samo veći on je i bolji u svakom pogledu. Veći, ali drastično tanji. Moćniji, ali znatno efikasniji u korištenju energije. Svojom glatkom metalnom površinom koja se stapa sa najnaprednijim Multi-Touch ekranom.

iPhone 6 nije samo veći on je i bolji u svakom pogledu. Veći, ali drastično tanji. Moćniji, ali znatno efikasniji u korištenju energije. Svojom glatkom metalnom površinom koja se stapa sa najnaprednijim Multi-Touch ekranom. Ovo je nova generacija iPhone-a koja je po svim mjerilima bolja od prethodnih.

Potpuno novi dizajn

Bez spojeva i ivica, od aluminijuma i stakla, što znači da iako je veći, iPhone 6 daje osjećaj da je baš takav kakav treba da bude.

Retina HD ekran

Čak i sa svoih 5,5 inča, odnosno 4,7 inča, ovo su najtanji i najnapredniji Multi-Touch ekrani ikada napravljeni za iPhone.

A8 čip sa 64-bitnom arhitekturom

Čip A8 nije samo brži od čipa A7, već i do 50% energetski efikasniji.

M8 koprocesor kretanja

Omogućava vam da pratite brzinu kojom se krećete i pređeni put, a sa novim barometrom, čak i na kojoj ste nadmorskoj visini.

Nova 8MP iSight kamera sa fokusnim pikselima

Sada sa bržim automatskim fokusom 1080p HD snimcima sa 60 fps, ali i usporenim snimcima sa 240 fps.

Brži Wi-Fi

Iskusite ultra-brzi download i brži Wi-Fi sa 802.11ac.2.

Touch ID

Vaš otisak prsta otključava vaš iPhone 6 i omogućava kupovinu putem App Store-a.

iOS 8

Najnapredniji mobilni operativni sistem na svijetu prilagođen je većem ekranu i pun novih mogućnosti.

Novu generaciju iPhone-a koja je po svim mjerilima bolja od prethodnih, moći će te od 31.10.2014. godine naći u ponudu kompanije Blicnet.

Blicnet d.o.o. kao član grupacije "Telekom Slovenije", zauzima značajnu poziciju na BiH tržištu i postaje prepoznatljiv po pružanju novih servisa, visokog nivoa kvaliteta usluga i profesionalnog odnosa prema korisnicima.

Uz konstantno praćenje svjetskih trendova i najnovijih tehnoloških dostignuća na polju telekomunikacija, u kompaniji Blicnet se pažljivo osluškuju želje i potrebe korisnika. Dugogodišnje iskustvo poslovanja izgradilo je mrežu povjerenja sa korisnicima što nam predstavlja najbolju preporuku na tržištu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak